Čupić odgovarao na pitanja na Fejsbuku

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu

Ostavite komentar


  1. 1. Koga zastupa “ PREGOVARAČKI TIM“, čiji ste vi član. Da li to SzS, ili neko drugi.
    2. Po sastavu bi se reklo da je reč o „BEOGRADSKOM PREGOVARAČKOM TIMU“. To nije MOJ Tim.
    Šta mislite zašto bi mogao da bude. Ne poznaje Srbiju. Učauren je u Bgd.

  2. 1. Da li će u daljem toku previranja, u kojima učestvujete i Vi, i na njih, čini se, utičete, Srbija STATI. Konkretno da li ce privredne aktivnosti, posebno proizvodnja, biti primorane da poremete procese rada i delovanja na tržištu, a zbog poremećaja u radu mnogih sistema u državi. A zbog degradiranja rejtinga države.

    2. Zar se zaista nije moglo (ili znalo) sve ovo da se odigrava a da se privredna stabilnost države održi?

    3. Ko će sve biti ODGOVORAN ako Srbija STANE?

  3. 1. Nakon 2000 god odigrala se nevčuveno naopaka Beogradizacija Srbije, u svim domenima živora. Upečaljiv primer je (i verovatno jedan od najbolnijih) Sistemski smišljena (čak i javno potvrdjena – „prvo ćemo Bdg da razvijemo pa će on razvijati ostatak Srbije) ekonomska pljačka sve Srbije a u korist Beograda. Šta mislite o ovom fenomenu. Hoće li se oteto ikad na neki način vraćati. Šta mislite?

    2. Šta mislite da li je formiranje “ PREGOVARAČKOG TIMA“, još jedana dopune naopake Beogradizacije. Taj Tim ne može da prestavlja Srbiju.

  4. Gluperdo botovska,
    Srbija vec 7 godina ide unazad zahvaljujuci
    Nazadnoj stranci tvog
    gospodara i ostalim
    poltronima.

  5. Upravo pročitah „Gluperdo botovska…“ i nije ovo jedini put, stim što na moje odgovore niko ne odgovori. Mora da sam „Gluperda botovska“ pa mi i ne treba odgovarati. A ja im kratko kažem: da sam bot ja bih im to potvrdio, a da mi je bitnije kojim se argumentima služim a ne da li sam BOT ili NeBOT.
    I ne javljam se Profesore da Vam se žalim. Ovaj problem je u sklopu retorike koja se koristi u komunikaciji suprostavljenih strana. Reč je o nevidjenoj kakofoniji uvreda, poniženja, omalovažavanja, podmetanja, …itd, itd, onome koji se ne slaže sa tvojim stavom. ANTOLOGIJA svega i svačega se može tu složiti.
    Pa molim za mišljenje o ovome. Kako ćemo to doći do tolerancije i uvažavanja. Nisam primetio da ste se o ovome izjašnjavali, a bilo bi dobro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.