Kako je izgledala debata Ćute, Brnabić i Obradovića na RTS?

Ostavite komentar


  1. Овакве, назови, емисије су доказ да смо у 90-им. Бацање прашине у очи. Ово не могу да гледам, јер је глума очајна, сценариста се труди да буде узбудљиво, а режисер узима шему из хорора. Све је већ виђено 90-их година. Ако смо ми морали са оваквим стварима да се трујемо, не морају ова деца.

  2. Boško Obradović se ogradio od Srbije protiv nasilja i svrstao je u isti red sa SNS.Nadam se da su mu ovo poslednja obraćanja kao parlamentarnog opozicionara.

  3. Nije mi jasna premijerkina izjava, da se zna da je ambasada SAD ugurala Dveri u vladu Srbije. Zar mi nismo po pricama Predsednika samostalna , nezavisna drzava koja nedopusta da joj se iko mesa u njene stvari. Ovde nesto smrdi

  4. Kada AB kaze „ovi koji se sada predstavljaju kao zeleni nisu ništa uradili za Srbiju dok su bili na vlasti“ ona potvrdjuje: Da promovise komunikaciju / vrednosti koje prava Premijerka NE sma da radi; Vlada nije definisala strateski / dugorocni program za unapredjenje Zastite zivotne sredine (da podsetimo odpustali su zaposlene koji su savesno radili pa su posle sudskih postupaka vraceni); Gradski Menadzer ima hrabrosti da izjavi>>> „Poštovani dragi Beograđani,naš grad je danas po kvalitetu vazduha među najboljima u Evropi. Košava je učinila svoje kao i svaki put decenijama unazad. Ne nasedajte na kampanje lažnih ekologa i poltičara demagoga. Samo istina i činjenice! “ … Sramotno je da zvanicnici vlasti ovako brutalno zloupotrebljavaju svoj mandat i da konzistentno pokusavaju nas gradjane prave budalama.

  5. Gledala sam i moram reci da sam vrlo razocarana veoma niskim znanjem svih ucesnika o temi zivotne sredine.Samo su pustali politicke parole i medjusobno se vredjali i optuzivali.O zastiti zivotne sredine znaju vrlo malo.

  6. Ako se cela ekonomska i međunarodna politika zasniva na „zelenoj „politici oba opoziciona predstavnika,Ćute i Obradovića,sa njima dvojicom ćemo da pasemo travu pa nam Vučićev parizer neće biti ni potreban .Svaki građanin će da dnevno dobije fraj naramak Senaza zimu a leti slobodno da pase po lepo uređenim parkovima i livadama .Glumci će e da igraju kao u staroj Grčkoj na otvorenom jer je to kultura koja je bila popularna i u antička vremena.Zimi će svaki građanin dobiti poveću cepanicu ,pa kad mu je hladno da je uprti i sa njom optrči par krugova oko kuće i tako zagrejan uđe u kuću.Ta cepanica će se generacijama prenositi nasledno i tako ćemo imati bujne i zelene šume koje nećemo seći. A struja nam neće biti potrebna pe tako ni litijumske baterije a od Nedeljica ćemo napraviti spomen sećanje i etno park da se vidi kako su seljaci „obradili“Rio Tinto koji je kupio omanja i kuće nekadašnjih vrednih zemljoradnika koji baš i nisu nešto naročito bili za zemljoradnju . Više su bili za keš,šta će im zemlja kad je ispod nje neki otrovni litijum .Eno im Nemačka i Nemci pa nek oni iskopavaju taj litijum kad su baš gramzivi na pare.

  7. Ceo mačvanski okrug ima 300 hiljada stanovnika. Jel to znači da će se baš svi ovi žitelji okruga iseliti zbog eksploaracije litijuma koja će se odvijati na nekih 500 hkr, ili to znači da će Rio Tinto ispuštati neke bojne otrove na ovom području?

  8. ne može da se brnabić ponaša kao premijer i da sa tog mesta vredja i ponižava.Debata mora da bude ravnopravna to je moglo pre raspisanih izbora sada je to svugde u svetu nemoguće osim ovde.
    Osim Djilas,Djilas……….kojeg se sećam kao gradonačelnika Beograda
    što i nije neka funkcija ako je obavljao Vesić a sad Gangula….

  9. SRBIJA PROTIV NASILJA, glas I podrška…oni se promenit nikada samo bla ba blu…..šansu imamo s opozicijom.. glas ide .br.7

  10. Aha a ovamo amerima crveni tepih i poljupci svakog sekunda.Beograd zatrovan ko Peking a ove na vlasti bas briga,a gde je podatak o bolesnim zbog toga ???

  11. S&C, Svaka cast za odlican i objektivan komentar. Proteraju onog Hrvatskog diplomatu a Americka ambasada gura i trpa svoje ljude u vladu Srbiji. Klasicno AVAVAV DVOLICNO LICEMERJE.

  12. Ovako,u ovoj debati imamo Obradovića,koji je rekao neke stvari i imaju jačinu,dosta argumentovano, populistička priča ali ok političar je. Ostali prepucavanje, Ćuta ima svoju priču bez neke ideje nego ono samo SNS da ode pa ćemo mi,ali šta kako to niko ne zna,Brnabič copy paste Vučić,kao i svi iz SNS,to da li je dobro ili ne videćemo na izborima.

  13. Brnabićka se ponašala kao kauboj, navikla na Pinku i Prvoj da radi šta hoće i priča koliko hoće, sve što su rekli do sada ona i Vučić su slagali, a ministri su KATASTROFA!!!

  14. Ne trebaju nam političari, već ozbiljni ljudi. Sve je ovo deja vu, kako je neko napisao. Ugovor sa rio tintom je odavno potpisan, i plaćaju se ogromni penali ako ih oteramo, treba naći kompromis da ne pijemo sankcije zbog nečije greške.

  15. Glasaću za Ćutu, sve što je rekao dobro je rekao, ovi moraju da odu!!!!! Jednom davno neko reče „Zapušite nos i glasajte za DOS“, I MI DANAS TAKO MORAMO, JER SVE JE BOLJE OD OVOG ZLA

  16. Brnabic zalutala, samo pokazala da nemaju nikakve ideje, projekte, sem onih privatnih lopovskih… I ko papagaj Djilas, Djilas… Da nije tuzno, bilo bi smesno…

  17. Ko je pažljivo slušao mogao je da razume da je u celoj emisiji bila demagogija i priča za naivne, kako od strane predstavnika vlasti tako i opozicije. Srbiji je potrebna nova generacija političara i to će se desiti samo je pitanje vremena.

  18. Tufegdžić je za naslov, ne ovo troje. Njega stvarno razumem kad priča, seljak, ali gospodin čovek. Ne znam gde je do sada bio. Samo, skoro svi ga namerno potiskuju u medijima. Možda je to znak da je Vučić odlučio da gorki kolač svođenja zemlje na eksploatisanu koloniju manje površine i suzbijenog identiteta podeli sa Đilasom, da u istoriju ne uđe kao jedini krivac, ni ta postizborna koalicija me ne bi iznenadila.

  19. Svako ko je gostovao na RTS je u sprezi sa vlasti. Zeleni su projektovani sledeći da budu na vlasti., pa im je zato i dopušteno gostovanje.

  20. Nemojte gubiti vreme. Pogledajte sam kraj emisije, kada su akteri mislili da su iskljucene kamere. Ana prilazi Cuti, rukuju se, pricaju, a Cuta se pocese po glavi. Meni je to dovoljno. Svaki psiholog ce vam objasniti, da te dve osobe, svakako nisu u nekom stvarnom sporu, a potez ceskanja se moze okarakterisati, kao potez potcinjenog.

  21. „Ceo mačvanski okrug ima 300 hiljada stanovnika. Jel to znači da će se baš svi ovi žitelji okruga iseliti zbog eksploaracije litijuma koja će se odvijati na nekih 500 hkr, ili to znači da će Rio Tinto ispuštati neke bojne otrove na ovom području?“

    @Vladimir, nece se svi iseliti. Ostace oni koji ce se baviti rudarstvom i oni koji ce se baviti povezanim delatnostima da opsluze rudare.
    Oni koji se bave iskljucivo poljoprivredom ce se odseliti. Tacno je da su neki dobro prodali svoje kuce, ali ih vecina nece prodati, nego napustiti i to je bolno. Nece se to dogoditi odmah, jer i sad jedemo zatrovanu hranu, proizvedenu ispod ogromnih deponija (npr. njive na 1m od deponije u Obrenovcu). Iselice se onda kad budemo imali bilo kakvu kontrolu kvaliteta hrane, pa kad ne budu mogli da prodaju ono sto proizvedu jer je otrovno.
    Zamislite poljoprivrednika-bastovana iz okoline Cacka kome je otkupljena basta zbog autoputa, a nije kuca. Rekli su mu da za taj novac moze da kupi bastu bilo gde, ali je okruzen domacinstvima sa istim problemom i najbliza basta na prodaju je 50 km daleko. Zamislite da odete ujutru 50 km samo da zalijete bastu ili na neki rad? A ti ljudi se samo time bave i drugo ne znaju, ne funkcionisu bez zemlje jer su poljoprivrednici

  22. @Janko 22. novembra 2023. u 08.36
    „Dali ovi SNSovci znaju nesto drugo da govore osim non stop pominjanja Djilasa?“

    To penetrantno lupetanje o Đilasu je dobra kampanja ZA njega. Samo neka nastave.

  23. Ispade Brnabicka sveznajuca.Tuga za Srbiju da je pretstavlja ne obrazovana,nevaspitana i nasilna osoba.
    Kada cemo joj videti ledja?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.