Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić

Ostavite komentar


  1. Тако се прича са напредњацима. Треба заборавити илузију да ће већина њихових гласача икада мењати мишљење, посебно неће ако се са њиховим поглавицама прича културно. Ту они побеђују. Овако треба да се прича са њима, ово они разумеју и не воле. Уједно оваквав говор мобилише људе, даје им енергију да се боре. Доста је било филозофирања и ношења белих рукавица.

  2. Onomad, pre par vekova, kad su Srpski narod opljačkali za gradnju železnice, narod je poludeo i pohvatao mnoge tadašnje članove i simpatizere naprednjaka i sudio im na licu mesta. Naravno, vođe su se izvukle a manje važni nastradaše. Nemojmo dozvoliti da se to ponovi. I jedan život je mnogo a ne, kao tada, oko 350.

  3. Sa ovom bandom kriminalaca mora se hrabro i odlučno kao što to radi Cuta.Tako treba da rade svi opoziciona.“Ne boji se suša boga već batina“.

  4. Zašto uopšte računate na institucije kada je jasno da su one poluge režima? Ovo što je uradio Ćuta trebalo bi svi da radite, da se pojavite i OTMETE MIKROFON pa da kažete da vi ne otimate ništa nego je to deo dogovora da i vi imate medijsku podršku a ne samo sns i to lepo kažete Brnabićki ali javno da se čuje. I onda kažete da vi nemate pristup državnim medijima, pa morate ovako, da su ih oteli Vučić i Brnabić i da ne govore istinu da su ispunili uslove za izbore, jer da jesu vi ne bi morali da joj otimate mikrofon! Već to je dokaz da ona laže. Zašto tražiti lepu reč za ono ružno što ona radi kad u srpskom jeziku reč za to postoji – laganje.
    Zašto da ne i performans? Ona ne govori istinu a ne vi i nemate se čega stideti. Inemojte sa njima fino i u rukavicama, ne razume nevaspitan svet gospodstvo i kulturu, oni to doživljavaju kao slabost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.