Ćuta pozvao građane da večeras „preplave ulice“ protestujući protiv iskopavanja litijuma

  1. Ne donosite zaključke pre struke i studije izvodljivosti,ispitivanja su ta koja treba da daju konačnu odluku o svemu,ne možete vi voleti više svoju zemlju od nas samih.

  2. Dušane, jel si pročitao tekst iznad tvog glupog komentara? Zašto bi verovali, da nam zemlju neće uništavati u budućnosti, počevši baš od rio tinta? A ovo do sada? Videste li fotografije koje su poslanici pokazali? Ako niste, putujete li Srbijom? Jel imate oči, da vidite kako su nam Srbiju upropastile parazitske štetočine sa vlasti?

  3. Dolazimo svi.
    Za litijum bota Dušana – 63 naučnika SANU je dalo svoje mišljenje da je projekat Jadar katastrofa. Imate takođe i naučni rad tima srpskih naučnika u prestižnom časopisu Nejčer, u kome piše da će 2,5 miliona ljudi ostati bez čiste pijaće vode!
    Kakve „studije izvodljivosti“ Rio Tinta, gde nema potpisanog nijednog stručnjaka, nema ni jedne međunarodne reference, itd…

  4. Dušan@ Srbija je postala najgora kompradorska država. Vlast je kompradorska, gazde su kompradori. Ako ne znaš šta je kompraderija, žalim slučaj. Kompradori su oni koji su se odrekli elementarnih humanih osobina zarad interesa stranih gazdi. Ipak, u učenju je spas. Knjige u šake.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.