Ćuta: Mlađana Đorđevića i slične toksične pojave ne komentarišem

Ekološki aktivista govori za Danas uoči "Ekološkog ustanka" koji treba da bude održan 11. septembra u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Problem ekologije moze da se resi za jedan dan, izmenama par zakona. Sta cemo sa drugim problemima? U pravu je Mladjan Djordjevic.

  2. Maske u busu, distanca na skupu – već vidim SNS medijsku hobotnicu kako upire sve pipke za uzroke korona cunamija (koji je njihove centralne pandemijske uprave nedelo) ka ustanicima…..

  3. @ Goran

    Kako može da se reši za jedan dan?
    Evo zakonom zagađenje zabranjeno, pa nikom ništa, još su uveli da povise prag zagađenja i da onda kažu da je sve u granicama normale.

  4. @Goran Pa što se ne reši za 1 dan pa da se onda predje na rešavanje „težih“ problema gde se večiti Mladjan odlično snalazi i ne rešava ih već 20 gidina…

  5. Ekologija ne znači zabrana izgradnje.
    Ekologija znači formiranje procedura i tela vladinih i nevladinih, koja ce vršiti kontrolu nad predmetima koji ulaze u proceduru.
    Ok, Ćuta i ostali prave buku. I to je nešto. Ali moraju krenuti u pravcu formiranja predloga procedure, stranaka, nevladinih organizacija…
    Trenutno Srbija ne oskudeva u količini ekoloških nevladinih organizacija…no, njima je skoro isključivo važno da sebi obezbede finansiranje.
    Elem, složeno je sve to, ali svakako je rešenje u ravnoteži, između širenja kapitala sa jedne strane i argumentovanog otpora nezavisnih ekoloških tela sa druge strane.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.