Jovanović Ćuta: Plan za odbranu Gornjih Nedeljica je vojni, tehnički i logistički

Ostavite komentar


  1. Bravo Ćuto! Mi smo spremni da izginemo ako treba, za odbranu zemlje, naroda i zdrave životne sredine! A da li su i oni, zarad svoje pljačke radi poginuti- videćemo!

  2. „Oni dolaze da raseljavaju stanovništvo i nema druge, jer jadna je država u kojoj nemački kancelar određuje da li će se kopati litijum ili ne“, ocenio je Jovanović.

    Jos jadnija je država u kojoj neko veruje da „nemački kancelar određuje da li će se kopati litijum u Srbiji ili ne“ !
    Nemački kancelar nije nista tu „odredio“, odredila je vlast Srbije a nemački kancelar je samo pokazao interesovanje za taj „iskopani litijum“ ako ga bude i „stao u red medju prvima“ kao potencijalni kupac i nista vise od toga !

  3. Кад имаш луду одвојену од реалности и живота… која уз то не размишља о последицама својих поступака а који могу бити гори по народ и државу од еколошке штете коју би могао нанети рудник литијума…. Србији требају смирени, промишљени, реални људи, при земљи, политички неострашћени, иначе ће овакве луде направити већу штету од ма каквог рудника литијума.

  4. Napokon da neko stvari nazove pravim imenom!!!
    Ima li koga u ovoj državi da se zapita ko i kako treba da štiti Ustav Srbije ili je bezvredan papir. Čemu služi policija, vojska… zar da štite neprijatelje Srbije – i one tuđe i ove naše, domaće, izdajnike?

  5. @Dragan Kada napišete takav komentar a pri tome konkretno ne navedete po imenu, prezimenu, profesiji i učinku u društvu ko su osobe navedene u Vašem komentaru, sami ste sebi oduzeli svu „težinu“ iznetog i sveli na ono „tek da se nešto napiše“. Za 12 godina unazad se takvi nisu pojavili na izbornim listama?! Ne bih rekao.

  6. Bravo brate, moja familija i kumovi, prijatelji su uz tebe, samo zovi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.