Jovanović Ćuta: Opozicija će na lokalnim izborima negde pobediti

Ostavite komentar


  1. teško ćuto, ja bih bio presrećan ako dobijete krug dvojke. ovo rasturanje opozicije će Vas mnogo koštati. Ne samo na ovim izborima nego i posle. Posle ovih izbora ćete se posvađati vi što izlazite ko je kriv i onda se vraćamo tamo negde na 2014. gde smo bili. Vučić može da planira vlast do smrti ako se ne pojavi neko sposoban da okupi opoziciju.

  2. Ćuta jedini iskreno radi na Srbiji koja poštuje istinu da i u provinciji žive ljudi. Da u lokalu svuda kradu, pljačkaju, truju i uništavaju državu lokalni crveno – crni šerifi sa svojim podanicima. Svuda redom! Čiste budžete, kradu sebi, ali i po nalogu iz centrale SNS. Svuda redom! Pozabavite se tim manjim sredinama. Tamo su se lokalni kriminalci smučili SNS članovima i glasačima. Treba ih ohrabriti! Pamet u glavu oni koji pobede, da ne budu isti.

  3. Možda će negde dobiti neki glas više u šta sumnjam-da će ovi što idu pod ovim uslovima na izbore izgubuti čast to je sigurno.

  4. Poenta udruzivanja, kao sto se sekta udruzila, je bila da zauvek najurimo plackasku vladajucu sektu, A NE DA SE PONEGDE MOZDA POBEDI. Zato je i razocaravajuce da je pokvareno udruzivanje opozicije, makar do smene sekte, zarad pobede na nekim mestima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.