Ćuta: Pružiti ruku pristalicama SNS, jer to nisu sendvičari, leprozni grbavci već naše komšije i rođaci, usamljeni i posramljeni 1Foto: FoNet/Milica Vučković

Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je građane Srbije da ne nasedaju na uvrede na društvenim mrežama i sa pojedinih medija koji govore ružno i podrugljivo o onima koji su bili na mitingu Srpske napredne stranke, nedavno u Beogradu.

– Građani Srbije, uporni šetači protiv nasilja i zla, veoma je pogrešno nasesti uvredama sa društvenih mreža i huškačkih medija. Pogrešno je stati uz ljagu nad ucenjenim narodom koji SNS cirkus vucara konvojima autobusa, od skupova podrške do skupova obožavanja – kaže Aleksandar Jovanović Ćuta.

Naprotiv, dodaje, treba ga okuražiti, pružiti mu ruku i priliku da javno govori o uslovima ucenjenosti.

– Treba ga pohvaliti za hrabrost otvorenog rušenje ograda i napuštanja skupova. Javno pokazati da u tom sivilu i kratkoročnim mrvicama nagrada, stoji i dalje seme hrabrosti i samosvešća. Taj narod nisu sendvičari, leprozni grbavci već naše komšije i rođaci, usamljeni, posramljeni, oni kojima je društvenom hipnozom sužen vidik racionalnosti i hrabrosti. Na drugoj, dalekoj obali, stoje bezbedni, podgojeni prinčevi spina, korupcje i političkog nemorala. Za njih neće biti lustracione, političke i krivične blagosti. Svako će kusati svoju poparu i navek poneti beleg pravne ocene koju zaslužuje – zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari