Ćutanje nije znak slabosti, već pobede

Aleksandar Šapić u Upitniku dobio svega nešto više od četiri minuta
TV debata u emisiji Upitnik na RTS-u, predstavljanje kandidata za beogradske izbore

Ostavite komentar


  1. Koga li je Sapic tu ‘pobedio’ to ni autoru teksta nije jasno. Svi proglasishe pobedu, a pobedio je jedino rezim koji je takav efekat i zeleo da postigne, zato nisu poslali nikog svog (tacnije Seselj i Palma su njihovi, ali ne direktno) . A najveci gubitnici su gradjani Srbije, jos kad pomislim da nam otimaju harac ne brojilo za pretplatu za ovaj i ovakav ‘Javni servis’.

  2. Ja sam čuo za jednu drugu poslovicu, koja mi je ovde primernija za Šapića: „Bolje da ćutim, pa da svi misle da sam glup, nego da nešto kažem pa da to i potvrdim“!

  3. Samo vi nastavite da ćutite, ja glasam za Boška koji neće da ćuti.

    1. Слажем се са вама Радоване само ме је страх да не буде као са АВ. Сећате се млађаног Вучића како је као Боко ишо са телевизије на телевизију са торбом пуном документације и махао папирима као и овај. Бојим се само да нису прошли исту школу (ЦИА, МИА, БИА што би реко Шојић), јер потпуно исто ради што је и Вучић.
      Дај Боже да нисам у праву! Али…

  4. Pametan citi a oni galame. Vidite li kako ta galama pobeduje
    Pametan covek nema sanse. E srbijo srbijo . mladi dignite glas nebufote vise ikebana za tapsanje. Preuzmite i vocstvo i vlast u vase ruke. Mladi svi oni koji su na vlasti zadnjih 30 god sutnite gurnite u proslost .mladi vidite li kako su grubi neotesani samo vi mozete spreciti pad i sunovrat srbije. Mladi vreme je da krenete i da stvarate a ne da se prodajete za radno mesto ili milostinju ko nema niko koristi.

  5. Ala bi to bilo lepo da na izbore ne ziadje niko osim SNS, ovakvo ponasanje, ovakva borba za vlast (pljacku naroda) nisam doziveo, sta treba da se desi da pocnemo da se pristojno ponasamo, odse nam deca u beli svet.

  6. Kada imate Seselja u emisiji, a i D.M.Palmu, ne mozete da ocekujete pristojnost, estetska i verbalna prostota.Zao mi je Sapica, ali dobro je sto je pokazao da je iznad tih spodoba u svakom smislu.

  7. Da sam stanovnik Beograda, glasao bih za Šapića, ne zbog toga što smatram da je on najbolji za to mesto, već zato što je postigao toliko toga u životu. Sve te zlatne medalje, titule, nagrade za najboljeg na svetu, pa činio je jedan deo mog života srećnim i ponosnim na našu zemlju, što niko od svih ostalih nije i neće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.