Cvijetin Milivojević: Obradović je u pravu što se aktivnog bojkota tiče, zašto se SZS ne priključi

Ostavite komentar


  1. Opozicija uopste ne razume sta je kampanja na terenu. Ne moze se bojkot promovisati na tviteru gde ima max 10k ljudi.

  2. SzS prvo da ocisti svoje dvoriste i smece koje ima u njemu, pa onda mogu da se pojave u javnosti napokon sa normalnim saopstenjem.

    1. A Vučić? Pa Toma je sedeo i doneo pobedu bagri, pa završio ko najveći bednik

  3. Ugasi se Demokratska stranko od sramote što ćutiš i od stida prema Zoranu Đinđiću!

  4. A da se na primer malko skinete sa grbace Saveza za Srbiju ? Dovoljno im je bestijanja njihovih partnera u savezu, ne morate bas i vi „analiticari“ , iskreno govoreci, da im stajete na muku.

  5. Cvijetine ti si u pravu i ja apsolutno podrzavam i Boskov postupak i tvoje stavove u vezi toga. Istovremeno sam i potpuno siguran da se pisanjem poruka na twitter-u Vucic nikad nece pobediti i to sto rade i Sergej i Tadic je samo zamlacivanje naroda. Na patolosko ponasanje vlasti moze se odgovoriti samo konkretnom akcijom.

  6. Evo na delu se vidi njihovo lažno jedinstvo. Njihovo partnerstvo je strogo podređeno njihovim interesima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.