Čvorović: NATO krši Rezoluciju 1244 SB i neće menjati svoj odnos prema srpskom narodu

Ostavite komentar


  1. Bravo profesore, okupator, proglasiti privremeno okupiranu teritoriju i kako sinoć reče predsednik „čekaćemo kad se steknu uslovi“.

  2. Ne znam.zašto.je.Nato.uopšte.došao.na.Kosovu.dozvolio.albancima.vormiranje.parapolicijskih.i.paravojnih.snaga.Kosova.

  3. @Ne, ako me pamcenje dobro sluzi postoji prica da je trazeno od g-din. MIlosevica da se dozvoli nesmetan prolazak NATO trupa Srbijom, i mnogo sto sta sto je vezano za takve postupke, da im se ustupi mesto za bazu i mnogo toga jos vojnoga. Na odbijanje svega toga, doslo je bombardovanje za „spas“ Albanskog naroda na KiM, pa onda podizanje vojne baze NATO na teritoriji KiM i priznanje nezavisnosti KiM krsenjem Rezolucije SB UN 1244 a ono bombardovanje u suprotonosti sa Medjunarodnim pravom koliko se secam prica. Elem, raspitajte se malo mozda vam se upali sijalica i tako saznate zasto je to NATO uradio. A mozda vam bude tada jasnije zasto je formirao vojsku kosova opet u surptnosti sa Rezolucijom 1244 koja kaze da je KiM u sastavu Republike Srbije pod privremenom upravom UN. Ziveli

  4. Prof. Čvorović kao i uvek argumentovano, jasno, i pravo u poentu. Svaka čast

  5. Šuplje priče za domaću javnost i za radikalsku dnevnu politiku sludjivanja naroda. Svako ko želi da vidi zna da je
    Kosovo nezavisna država koja će
    postati i članica UN, a biće primljena i
    u Savet Evrope. Katastrofalna politika
    povampirenih boljsevika Miloševića i drugih dovela je do potpunog poraza
    Srbiju. Danas slušamo šuplje priče o Kosovu kao deo Srbije, pa ovaj zamajava ovaj sludjeni narod, a dobro zna da te rezolucije koje pominje ne
    vrede ni pisljiva boba. Treba samo pomoći Srbima na Kosivu da žive normalno jer za koju deceniju svi
    ćemo biti u EU, i živeti bez granica u regijama Evropske Unije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.