Da je hteo Nikolić bi odavno okrenuo leđa SNS-u

Sagovornici Danasa komentarišu spekulacije o novoj stranci Nacionalni centar

Ostavite komentar


  1. Poznajem ga ne direktno vec indirektno da Toma nije sposoban da naparvi novu stranku. nije ni uspeo kao sef pogrebnog preduzeca pa nece ni sada. On za tako nesto nije sposoban sam da uradi. Bio bi slomljen za pola godine kao osnivac stranke. Nije on taj kapacitet.

    1. Mozda Toma nije maher da napravi nešto dobro ali za zlo je tatamata. Primer sns, njegovo delo.

    2. Pošto očigledno misliš da si mnogo sposoban jer procenjuješ kapacitete ljudi koje „indirektno“ poznaješ pitam se što ti ne napravi stranku koja i približno ima snagu one koju je Nikolić osnovao. A da će Nikolić osnivati novu stranku sa Velimirom Ilić to niko ozbiljan u Srbiji ne veruje.

  2. E bas nam treba jos jedna, mrsomudacko-palamudzijska stranka sa izandjalim prevrtacima. Samo njih cekamo pa da precvetamo od srece.

  3. Ova koalicija sa Veljom Ilicem je od starta nemoguca, jer svi znaju da Toma ne moze napec koliko Velja moze napopit

  4. vučić bi odma objavio sav prljav veš nikolića i za par nedelja bi ga spustio na 2%. Nema tu leba, slaba je on karika, to je možda moglo odma posle njegovog mandata predsednika ali danas je on već zaboravljen od većine naprednjaka. Pa i rođeni sin je svojevremeno rekao da između oca i vučića bira ovog drugog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.