Da li će Aleksandar Vučić za sebe obezbediti besmrtnost, ili će ostaviti samo trag u pesku istorije?

Ostavite komentar


  1. Malo ko se može pohvaliti postignutim rezultatima kao Vučić, svako ko može, vredan je istorije.

  2. Istoroju pišu. oni koji su na vlasti,narod pamti po onome što im je ostalo na dobrobit.
    Kada sam bila u turističkom obilasku po Italiji rekoše nam da je prve autoputeve u Italliji izgradio Musolini,niko ne reče bio je fašista.Ovo što žive u Beogradu ,Nišu iNovom Sadu imaju puteve i aerodrom u blizini,oni će učiti po onome što budu pisalo u nekim pisanijama.Ostali deo Srbije pamtiće po putevima koje su dobili u 21.prvom veku.Onom što vam neko lepo priušti misleći ljudi van Beograda neće zaboraviti.Sigurna sam u to,kao što znam da ovo nećete objaviti.

  3. Ono što će za njega vrednosno važiti jeste da je upropastio Srbiju, i ekonomski i politički. Onesposobio je državne organe, zadužio je državu kao niko pre njega, upropastio domaću privredu i sve podredio inostranim kompanijama, rasprodao vredne domaće resurse strancima , njegova SNS je izborne procese potpuno kriminalizovala … neće biti upamćen po dobrom, to je sigurno.

  4. Биће упамћен по ауто- путевима,на којима ће му у току вожње за две- три године псовати све по списку,јер ће бити у рупама због корупције при градњи,а и памтиће га по највећим аферама које је његова власт производила ко на траци,и биће упамћен по поганом језику.По нечем добром тешко да ће га неко памтити.

  5. On je. – hronološki gledano – svojim „klanjem zarđalim kašikama“, „streljanjem 100 muslimana za svakog Srbina“, loženjem javnosti od 1998 (!) o stanju na Kosovu, kilometarskim monolozima i ja-pa-ja-ali-ja, najskupljim autoputevima u Evropi (koji dve nedelje posle otvaranja moraju da se saniraju, a otvarao je svaku deonicu deonice tri puta), gaženjem zakona i Ustava, blokadom parlamenta, proizvoljnim prisvajanjem nadležnosti, i lažima o tzv. „evropskom putu“… već ušao u istoriju.

  6. Uradio je puno da oteža život poštenim ljudima, smanjivao plate, nikad gori obračun penzija i naknada, nikad veći porezi i inflacija, stvarno će ući u istoriju, ko i Zlilošević, koji je opljačka štednju građana i hiperinflacijom osiromašio svu štednju, uvoe nas u ratove koje smo izgubili. A tad mu je Zličić bio koalicioni patner u vladi, vrh.

  7. g. Vucic ce svakako uci u istoriju jedino je pitanje u kome delu istorije. Kao drzavnik ne, kao paritjski lider svakako, daleko je on od drzavnika. Ziveli

  8. „Politika je umetnost laganja“
    U toj „umetnosti“ je AV. apsolutni planetarni pobednik.
    Po broju karikatura u kojima je on pokazan i prikazan kao simbol svega lošeg i naopakog je sigurno apsolutni poBEDNIK.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.