Da li će i kada EU uvesti sankcije Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Neuvodjenje sankcija srbiji je katastrofalno losa odluka, jer ocigledno je da srbija ide milosevicevim stopama. Teske sankcije i ukidanje sengena su najbolji lek za srbiju da se vrati na pravi i jedino ispravan put pregovora a ne eskalacije terorizma. I svakako su u interesu srbije.

  2. Da li će i kada EU uvesti sankcije Srbiji?

    Nadam se NIKADA ali ako se tako nesto desi nadam se da „parizer“ i ostali produkti iz „sortimenta“ oznacenog kao „Bolja cena“ nece biti „obuhvaceni sankcijama“ zbog gradjana kojima je Srbija „zbog nemastine“ vec „uvela sankcije na drugu robu“ !

  3. Nece jer je to njihova organizacija. Cilj je da od ZSO nema nista. Zato je Radoicic i pusten.

  4. Gospodja S. Č. se verovatno raduje i iscekuje sa nestrpljenjem sankcije za Srbiju. Tuzno, bez obzira na gluposti koje pravi ova vlast. Vucic ovakve penale i poklone ne moze da promasi. Ovime mu pomazete u odbrani vlasti.

  5. Muka mi je više od svega, od ovakvog bednog života,što nam kroje… počev od Slobe Miloševića, preko Koštunice i ekipe, pa ovo sad što vlada…Uništiše nam život, samo nam još sankcije fale…Da nisam ostarila, pobegla bih odavde na kraj sveta…

  6. Uvedu li sankcije koloniji, kolonija bi im se mogla otrgnuti i okrenuti se ka istoku.

  7. Dajte sankcije, sto pre. Od je bite od nas sto pre. Necemo u trulu Evropu koja propada pod americkom cizmom nego u slobodni svet i BRIKS. Ko hoce u Evropu neka ide tamo ako misli da mu je tamo bolje. Bio sam i ja tamo 20+ godina ali dok je Evropa bila Evropa. Dok je licila na sebe. To je davno proslo vreme. Pluskvamperfekt. Slobodan svet je na istoku i to je prava strana istorije a ne danasnji pljackaski zapad i njegova bolesna woke ideologija.

  8. Ajde sada da vidimo narode koliko će nam pomoći ZLA Rusija i Putin jer mi samo nih volimo a mrzimo celu Evropsku Uniju i USA. To je naš Srpski mentalitet. Rusija će nam se ponovo samo smejati a mi sami sebi upropastili zbog te Rusije. Ove sankcije će uništiti Srbiju ovaj put do kraja…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.