Da li će Kreni-promeni učestvovati u daljem radu Skupštine Grada? 1foto: R. Z//ATAImages

Marina Pavlić članica Kreni-promeni izjavila je da će se taj pokret protiv izbornog inženjeringa od sada boriti i instucionalnim i vanistitucionalnim putem i dodala da će odluka o tome da li će taj pokret učestvovati u narednim sednicama Skupštine grada Beograda zavisiti od toga kako će izgledati kraj izbornog procesa.

„Borićemo se protiv izbornog inženjeringa na više načina – i kroz institucije i van institucija. Dakle, mi smo danas izašli sa konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda, ali podsećam da smo u drugim opštinama i gradovima, npr. u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici ili Nišu, ostvarili dobre rezultate. U Nišu je situacija još neizvesna, ali je u ovim drugim gradovima pozicija naših kandidata jasna. Dakle, radićemo sve isto kao i ranije, samo sada imamo jedan novi alat za borbu“, rekla je Pavlić za N1.

Ona je dodala da će odluka Kreni-promeni da li će učestvovati na narednim sednicama Skupštine grada Beograda, uključujući i onu u ponedeljak, na kojoj će verovatno biti izabran gradonačelnik Beograda, zavisiti od onoga što će se dešavati u narednom periodu.

„Od vladajuće koalicije zavise i naši sledeći koraci, i to da li ćemo učestvovati na narednim sednicama Skupštine grada Beograda. Sačekaćemo kraj izbornog procesa“, navela je Marina Pavlić iz pokreta Kreni-Promeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari