Da li će Srbija uvesti sankcije Rusiji zavisi isključivo od Vučićeve procene: Sagovornici Danasa o usklađivanju spoljne politike sa EU

Ostavite komentar


  1. Kada pet miliona ljudi, zavisi od hira jednog čoveka koji se nije dokazao nikakvim rezultatima do sada.
    Užas.

  2. Nadam se da ce Srbija postupati u skladu sa svojim interesima.
    Mi smo mala i siromasna zemlja, okruzena evropskim drzavama u kojima zivi i radi preko milion Srba.Treba izbeci da nam svetski mocnici uvedu sankcije : zabrane putovanja, blokiraju imovinu, ukinu letove, internet, gas, naftu i dr. Oni su u stanju da nas vrate u srednji vek.

  3. To je dobro, bar cemo znati ko snosi krivicu sto ce drzavu dovesti u ekonomski tezak polozaj. Lakse za sudjenje kad tad.

  4. Odlično znamo šta su sankcije, a znamo i kako je kada neko ne poštuje naš teritorijalni integritet, pa je logično da ne uvedemo sankcije Rusiji.

  5. Što duže budemo čekali,sve dublje padamo
    Bojim da ne bude kasno kada se odlučimo na taj korak

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.