Da li Đilas ostaje stožer opozicije?

Vikend analiza Jasmine Lukač

Ostavite komentar


  1. Tekst manje-više dobro analizira situaciju. Jedino ne znam kako bi se prevazišle lične netrpeljivosti ‘vođa’ raznih stranaka jer je svaki njihov odnos preslikan na njihove glasače i teško mogu da očekujem da npr. simpatizeri Vuka Jeremića glasaju za Boška (ili obrnuto). Sličan animozitet je sveprisutan i to dodatno odbija glasače od kutija. Ako pojedini predsednici partija ‘pobede sebe’ i javno iskažu iskrenu želju da sarađuju (čitaj: prepuste, makar simbolično, vođstvo ‘konkurentu’) sa sličnom strankom, onda ima šanse.

  2. Strasno koliko ,,Danas“naginje Djilasu.
    Ne davimo Beograd je jedan cist pokret , nemaju novca , ali rade prave stvari.
    Kad se setim odnosa prema Verici Barac obih bivsih muka mi je.
    Znam da ovo necete objaviti.Postali ste kao ,,Direktno“ , portal Djilasa.

  3. Neverovatna konstatacija, „Jer, Boško Obradović je smesta istupio žureći da izneste prepoznatljivost koju je dobio sa Savezom, sa objašnjenjem da svi nastavljaju zajedno, ali svako svojim putem.“pokazuje ili zlonamernu laz ili potpunu neupucenost! Ujedinjena opozicija Srbije je nastala iz dela stranaka SzS i jos nekih organizacija i uputili su poziv SP Dveri da pristupi organizaciji pod nekim novim dogovorima gde se Kosovo uopste nije pominjalo i prosto nije imalo smisla praviti neki novi Savez kad ni SzS nije bio nista losiji. Predstavljati Boska Obradovica kao krivca za raspad SzS je u najmanju ruku neistina.

  4. Treba napraviti dve tri kolone i ujediniti ih pre izbora iz tri razloga. 1. Nema prostora u medijima ni za jednu opozicioni stranku , a kamoli dve. 2. Najjači motiv opozicionih birača je da se vide leđa SNSu. 3. Kada neka koalicija u opoziciji navuče 30-35% na izbore će izvuci i neodlučne i one koji ne glasaju ..

  5. Nije važno ko je stožer. Bitno je da idete u jednoj koloni. Glasaćemo protiv Vučića.

  6. Gde je opoziciju u Srbiji?Sta radi nalazimo se u blatu do guse sa opozicijom. Jos se nije pojaviti neko ko bi mogao da poljulja vlast. Zalosno Ali istinito

Ostavite komentar


Politika

Kosovska policija poziva vlasnike vikendica na jezeru Gazivode, Srpska demokratija: Zagorčavanje života Srbima 7

Kosovska policija poziva vlasnike vikendica na jezeru Gazivode, Srpska demokratija: Zagorčavanje života Srbima

"Juče je u Zubinom Potoku počelo uručivanje pozivnica vlasnicima vikendica na jezeru da donesu dokumentaciju o vikendicama na uvid u policijsku stanicu. Prvo, odakle policiji pravo da lepi ove pozivnice na vrata vikendica koje su već izgrađene? Od koga ste dobili taj nalog? Koliko je nama poznato, ovime bi trebalo da se bavi opština (ili neko ministarstvo, ukoliko veruje da je neka imovina njihova) ili je Vlada Kosova odlučila da formalizuje svoju policijsku državu na Severu, pa je komandir policije u isto vreme i gradonačelnik", navodi u saopštenju opštinski odbor Srpske demokratije u Zubinom Potoku

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.