Da li građane Srbije očekuju sankcije ako Vučić ne prihvati francusko-nemački plan za rešenje kosovskog pitanja?

Ostavite komentar


  1. Oni ce sa i bez prihvatanja nas uci u te institucije,onda prihvatiti ne uvlaciti u izolaciju i sankcije zemlju.

  2. Imamo bivšeg diplomatu i programskog direktora, ali bilo bi dobro da ste sagovorili i nekog dramskog umetnika i uglednog novinara, kada je već marketinški stručnjak na drugoj strani.

  3. Naravno da nas cekaju posledice. Ekonomske sankcije, povlacenje investicija i vracanje viza. Sasvim dovoljno za propast Srbije.

  4. Posledice cekaju tajkune i politicku elitu a ne obican narod. Narodu gore biti ne moze

  5. Ne očekuju sankcije jer se u EU odluke donose koncezusom. Pisac teksta ne mora biti fakultetski obrazovan ali poželjno je da zna elementarne stvari o temi o kojoj piše.

  6. Francusko-nemački plan je loš iz prostog razloga što je francusko-nemački. Nemaju oni snage ni autoriteta da garantuju bilo šta. Pustite vi EU i te likove iz Berlina i Pariza, samo Vašington, London, Peking i Moskva mogu nešto da garantuju.

  7. Vama svaki drugi dan sankcije Srbiji zbog ovoga te onoga, odmorite malo, dajte malo pozitivnig novinarstva ovo je vec dosadilo a i nije novinarstvo vec licna zelja.

  8. Zapad i EU neće ništa uraditi što bi pokrenulo pitanje agresije NATO na SRJ. Ovako, mi pristanemo na dogovor koji samo Albancima odgovara, agresija je opravdana i mirno more. Ni na šta ne bih pristao!!! Kosovo i Metohija su deo Srbije. Tačka!!!

  9. Sankcije od EU mogu da očekuju samo proevropski građani, mi ostali tj srpski građani, od EU ne očekujemo ama baš ništa.

  10. Kakva je to zemlja koja radi viza prihvati da deo svoje teritorije ustupi drugom.Nekom drugom prilikom moracemo i ostali deo svoje države da damo radi nečeg drugog

  11. Plan je katastrofa I nece biti nikakvih katastrofalnih posledica za nasu zemlju. Bez tih 250 miliona iz Evropskih fondova mozemo bez problema.

  12. Sankcije!!!Dace big da ih uvedu jer one nisu nista sta nas ceka u ovoj i narednim godinama zbog vuciceve titalno pogresne unutrasnje politike.

  13. Ми смо већ кажњени,самим тим што живимо овде…

  14. Koliko puta je samo napisano – Dakle, nemoguće je da Srbija odbije plan, a da sve ostane isto

  15. Taj plan treba odbiti a u slucaju sankcija granatirati Pristinu i prebaciti je na neku drugu planetu da tamo traze nezavisnost

  16. Sam narod kriv.Izabrali ste smeće političko zvano Vučić.Milošević davno Kosovo izgubio..

  17. Pa naravno,zato treba da reaguje opozicija ako postoji,nezavisni mediji….jer ova vlast nije legalna i nemože da donosi odluke u ime građana!

  18. Na koji način Kosovo može postati članica UN , a da ga Srbija ne prizna? Sve i da Srbija ne čini ništa da spreči to članstvo, šta ako Kina, Rusija i još neke zemlje uključujući čak i neke članice EU ne daju saglasnost za to?

  19. Po pojedinim kom vidim da se mi nismo dozvali sebi i vidim da smo i dalje glup narod koji misli da je eu resenje za sve a ustvari ako to potpisemo potpisujemo licnu propast

  20. Neće elita kako je neko ovde rekao nastradati,vrlo dobro se sećam redova za sve,pa čak i onih davnih bodova za gorivo.A elita će da zarađuje na tome(naša elita) kao i ranije,njima odgovara da nam uvedu sankcije.

  21. Ovde jedan čovek odlučuje o svemu, od izgradnje trafostanice do pitanja Kosiva.

  22. @ voja Mislim da samo SAD odlucuje, Rusija moze, ali ne mora pomoci, a Peking ce opet mudro cutati.., dok ce Englezi mutiti, muljati i rovariti protiv nas. Zato, ne potpisujte nista…

  23. I pored svih spekulacija, krajnji rezultat je jasan. Srbija ne može priznati AP KiM.

  24. Програмски директор је иначе чувени стручњак за међународну политику.
    Узгред, јел су Британци луди што су напустили ЕУ а Норвежани, Исланђани и Швајцарци још луђи што им не пада на памет да уђу у ту рајску организацију?

  25. Брига ме за санкције. Косово не треба дати ни по коју цену.

  26. Вучић ради боље свој посао него би било ко из опозиције то радио.

  27. Kosovo i Metohija nikada nije bilo van Srbije niti će ikada biti. Predsednik Vučić zna šta je Kosovo i Metohija za srpski narod. Živela Srbija!

  28. gospodo razmislite dobro ovo sto sada cinite to ce danas ili sutra zadesiti vas eto ja samo toliko a vi razmislite

  29. Mislim da nece biti sankcija kao devedesetih, jer bi nas to jos vise bacilo u zagrljaj Rusima. Nece biti otvaranja novih poglavlja, smanjice se investicije i to je to. Bice kao sad.

  30. Dve strane zemlje daju neki predlog Srbiji, a u vezi njene teritorije. Ako to ne prihvatimo uvode nam sankcije da bi nas naterali da to prihvatimo.
    Interesantno pokazivanje „njihovog poimanja demokratije“…

  31. Kako vi znate sta je Vucic aludirao a Kurti po vama nista ne aludira. Da li je moguce da Vucica poistovecujete sa SRBIJOM. Sta je najbitnije za Kosovske Srbe na Kosovu a ne Vucic pa Vucic. Iznesite predloge pa da vidimo, mozda se i vidi neko konkretno resenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.