Da li je blokada administrativnih prelaza prema Kosovu dobra ili loša odluka?

Ostavite komentar


  1. Odluka je Loša.
    Kao što je bila katastrofalno loša Vučićeva odluka da Srbi izađu iz kosovskih institucija.
    Kao što je bila katastrofalno loša Vučićeva odluka za oružanu akciju u Banjskoj.
    Vučić da kaže pravu istinu Srbima sa KiM. On je pristao na to da na KiM više neće postojati institucije Republike Srbije.

  2. Kakva smo mi to drzava kada neki ludaci imaji pravo da radu kontrolu na granici? Za sta placamo policajce onda?

  3. kako god,šta god-odmah osuda.pa eto taj postupak blokade će biiti po kurtijevom reciprocitetu-ispaštaju srbi,pa neek malo osete i šiptari ‘plodove’kurtijeve politike.a vi bi da nemo gledamo teror…prolaz je vrlo lako regulisati,ko ga želi,izvadi i pokaže srpsku ličnu

  4. I onda odeš na sajt tog ACDC-a i vidiš da ih finansiraju svi uobičajeni podrivači slobode i nezavisnosti zemalja diljem planete: NED, Sorošovo Otvoreno Društvo, britanska, američka ambasada, kosovska vlast, Stejt Department… i niko živi iz Srbije.

    Sa jedne strane pozdravljam njihovu otvorenost, tako treba svi vi iz Civilno-Cenzorskog sektora da radite.

    Ali kako da verujem u njihove dobre namere kad vidim ko ih plaća? Mislim, ko plaća muziku taj bira i pesmu; a kad je iko od njihovih finansijera birao srpsku pesmu?

    I dalje: kako vama da verujem kad očigledno pripadate tom jednom istom krugu teledirigovanih „demokratskih institucija“?

    Potpuno sam siguran da ovo neće proći Cenzuru, ali nema veze, dopisujem se sa ljudima i ovo je copy/paste , nisam džaba krečio…

  5. Svasta. Dobro je samo kada Albanci blokiraju, kada grade paralelne institucije, kada krenu sa teroristickim napadima… Kada Srbi sve to isto rade, onda je to lose.

Ostavite komentar


Politika

Dačić branio postupanje policije pred opozicijom: Marinka Tepić mu rekla da blokada ulice nije svrgavanje vlasti 10

Dačić branio postupanje policije pred opozicijom: Marinka Tepić mu rekla da blokada ulice nije svrgavanje vlasti

Braneći izveštaj pred poslanicima vlasti i opozicije, članovima Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije, Ivica Dačić, ministar policije i potpredsednik Vlade, rekao je da je od 28. juna do 1. septembra u 64 grada i opštine bilo 99 protestnih skupova protiv "projekta Rio Tinto", a da je policija fizički intervenisala samo dva puta pri čemu nijedan demonstrant nije povređen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.