Da li je Hil ispunio svoju misiju u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Nemoguca je to misija, da se Srbija privoli Zapadu. Bilo bi dobro, ali to jednostavo nece ici. Srbi ce uvek izabrati napogubniju opciju po svoje interese i na kraju doci u ostar sukob sa kolektivnim Zapadom. I normalno, izgubiti. a potom proglasiti pobedu. Sporazum sa Nemcima i EU oko litijuma, kupovina Rafala od Francuza, enrgetski ugovor sa SAD, sve ce to u jednom trenutku kolabirati, i Srbija ce rasirenih ruku pojuriti u zagrljaj Rusima…

  2. Ameri prave tri velike drzave na balkanu albaniju srbiju i hrvatsku. Crna gora se briše i deli između srbije i albanije

  3. Hil je jednostavno prepredeni političar na zalasku karijere, kome Vučić, za uzvrat nesebične podrške uništavanju Srbije, pomaže da Hilovi penzionerski dani budu što prijatniji.

  4. Da vidimo, danas je parni dan, danas je dan kada je Vučić izdao Rusiju i postao saveznik Amerike. Već sutra Vučko će ponovo biti Putinova marioneta u pojedinim medijima.

  5. Niko od njih otišao iz Srbije, a da pre toga nije sebi nabacio neku veliku dobit.
    Hil je najveće razočarenje među američkim ambasadorima. Ovi drugi su bar to radili uvijeno, a Hil je otvoreno podržavao Vučića i njegov nakaradni režim. On je sramota za Ameriku.

  6. Srbima je uvek neko drugi kriv sto mrze demokratiju, postenje i moral.
    Pogotovo im je za sve kriv ‘zapad’ (sto god to bilo) a Amerika po defaultu

  7. Наравно да јесте. Хм, а онда за неко време све из почетка.

  8. Sve, sve, ali ovo tumaranje Popova je tužna priča naših političkih analitičara. On čak zna šta sve „fingira“ ambasador SAD.

  9. Nadam se da nije. Srbija je i dalje najveca ruska kucka (posle Belorusije) u Evropi. Od Rusije nas vise spasava Zelenski nego Hil. Ovi sto kmece zbog demokratije i ljudskih prava, podsmevali su se tim stvarima, dok su ruje bile u naletu i dok se Putin nije okliznuo. Umesto toga nudili su nam tradiciju i cvrstu ruku i dogodine u Prizrenu.

  10. To kuda će da ide narod u Srbiji, u kom pravcu, ne mogu da odluče ni vlast , ni opozicija, ni strani ambasadori , ni analitičari. NA REFERENDUM NARODA O TOME U KOM PRAVCU ĆE DA SE KREĆE.

  11. Danasnji kolonijalisti ne dolaze na koju sa sabljom, nego su upakovani u paketic stranog ambasadora. Doticni je kolonijalni upravnik, za one koji (jos uvek) ne citaju izmedju redova. A Vucko je njegova lokalna ruka. Eto, to je to od prilike.

  12. A šta će Vučić sad? Ode Hil ode Šolc. Sve što su mu obećali više ne vrijedi. Ostaju samo službeni dokumenti. A to je kopanje litija.

  13. Vreme je da se objasni Srbiji koncept koji je definisan. Srbija rudarska kolonija od zapada, do istoka i juga, za sve koji zele da se isele zgrade i stanovi se grade u Begradu. Oni ce biti i za zaposlene iz stranih kompanija koji ce imati Bgd kao Las Vegas i za jeftinu zabavu. Te sve zgrade ce i tako postati socijalni stanovi za desetak godina, jer niko normalan, ko ima i malukulturu zivljenja, ne bi ziveo u njima. Dakle Srbija okupirana, unistena i …
    Srbijo, laku noc. Ah da opozicija…ne vrede ni jednu rec komentara, tj dogovoreno je da ne vrede.

  14. Kolonijalni upravitelj. Stabilokrata, podrzavalac svakog zla iz interesa. Zlikovac br.1! Po tome i ni po cemu drugom mu je ime za vecnost upisano.

  15. Juce je na TV Insajder prikazana epizoda BBC serijala Pad Milosevica koja prikazuje period stvaranja OVK na KiM. Za mene, krajnje otreznjujuce, pogotovo deo gde Hil i Rubin danima ubedjuju Albance u Rambujeu da potpisu papir iako ne predvidja referendum na KiM kojim bi se KiM odcepilo od SRJ. Sve vreme ih ubedjuju da Srbi nece da potpisu sporazum, a ako ga Albanci potpisu, a Srbi ne potpisu sledi bombardovanje SRJ. Kada Taci, najzad, potpise sporazum, Dzejms Rubin mu otima papir da se nebi predomislio i trceci ga nosi g-dji Olbrajt. Vredi pogledati i podsetiti se

  16. Nije Hil korumpiran, samo ne može da suštinski reši probleme. I onda se, kao što kaže Popov, sve fingira. Prodaja municije Ukrajini se predstavlja kao podrška, neobavezujući sporazumi kao okretanje Zapadu, itd. Dokle god se na Hepiju, Pinku, RTS-u itd. vrte proruske priče, pravog okretanja Zapadu nema. Dokle god Vučić nešto ne potpiše i ne rukuje se sa Kurtijem, odnosi sa Kosovom neće biti normalni.

  17. Kada bismo zaista znali koja je njegova misija, tad bismo možda mogli određenije o tome diskutovati

  18. Procitajte jos jednom,popov veze s vezom nema .prvi put sonja biserko ma koliko je ne voleli govori istinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.