Da li je i glasnost postala zabranjena?

Nadjačavanje zvukom kao politička borba u vreme korone

Ostavite komentar


    1. Stvarno ne znaš, ne se piše odvojeno. U vezi te glasnosti, neki idiot je tresnuo petardu sinoć kraj starije gospođe, odmah je sela na asfalt. To je ta glasnost.

      1. Sram je bilo što u vreme zabrane kretanja seda na mokar asfalt. Verovatno posle Vaše nick-nejmske intervencije. Ne urinirajte javno po ulicama, molim Vas!

      2. Neki su sinoc palili baklje na krovovima zgrada u kojima ne stanuju i zapalili tendu ispod koje srecom nikog nije bilo. To je pokusao ucutkivanja.
        Svega ovog ne bi bilo da neko ima usi da cuje a ne samo usta da govori.

  1. Smatram svoj komentar neutralan i dobronameran za Srbiju, kada predlazem da glasate za Srdjana Nogu! Vucica o njegovu bagru treba skinuti i suditi im za zlodela, a isto tako netrebaju da dodju ni Djilas ni Bosko, ni Tadic a posebno onaj nepredvidivi Trifunovic.Samo Srdjan Nogo je pravo resenje za Srbiju! Nadam se da ce te objaviti komentar posto ovakav komentar ne moze da izadje u Kuriru i Informeru

    1. Izvini druze, nepismen si…uzmi savladaj pisanje, a za pamet nema resenja! Nek si ti ziv I zdrav!

      1. Kakve to ima veze dal’ je pismen il’ nepismen? Vidim, i ti si profesor srpskog jezika pa bi druge učio. Ako ćemo mak na konac, nek’ se piše sa apostrofom na kraju kao skraćenica…A čovek lepo razmišlja, sviđa mi se njegov predlog!

    2. Bravo Bob svaka ti je na mestu šta će kad im nestane baklji a šerpe mogu samo da se ulube

    3. Smatram da je vas komentar vrlo pristrasan i vas predlog vrlo los za Srbiju. Pa dokle vise da nam zemlju vode zadrti nacionalisti? Sa zla na gore?

        1. Previse je zadrtosti u Srbiji. Ali ako vec moram da biram onda cu ipak biti za zadrte evropejce.

    4. Na Dušanovcu, sinoć, nekoliko njih lupalo, tako da tresla se gora, rodio se miš… Lupao bih i ja, ali čujem samo kritike, a nigde predloga i programa…

      1. Znači, tvoj jedini problem je što „samo kritike, a nigde predloga i programa“? Ali kad bi se odnekud pojavili „predlozi i programi“, ti bi obavezno lupao, je li tako?
        Znaš šta, verovatno nisi ni svestan, ali ti već sada, čak i bez „predloga i programa“ žestoko lupaš!

        1. Nema razloga biti agresivan i prost, svako ima pravo na svoje misljenje i u tome je osnova demokratije. to sto ja ne zelim da lupam u serpe i lonce ne znaci da se slazem sa trenutnom situacijom, ali sada si me sa tvojim komentarom ubedio da ne gresim…

  2. U Nišu, opštini Pantelej, čitam da su sa terase stana funkcionera SNSa poletele baklje. Podrška je bila toliko vatrena da su zapalili tendu komšijskog maloprodajnog objekta.
    Interesuje me da li su policajci i tužilac bili revnosni u vršenju svog posla i priveli neodgovorne huligane koji uništavaju tuđu imovinu u vreme zabrane kretanja?

  3. Bravo za profesora. Tako se razmišlja o zemlji u kojoj živiš. Najopasniji su oni koji kažu „mene politika ne zanima“ – i onda se prišljamče uz svaku.

  4. „Svake večeri se u 20.05 časova naginjem sa prozora stana u kojem živim na Limanu u Novom Sadu. Svakog dana i ja, sa drugima, lupam o šerpe, i to sa ljutnjom. Stranac sam, ali već 12 godina živim u Srbiji, radim na fakultetu i dobijam srpsku platu. Kada je potrebno, lečim se u Domu zdravlja, kao i svi drugi“
    Nepostovani profesore. Zasto ste dosli da zivite i radite, zaradjujete, lecite se u Srbiju , a kazete da lupate u serpe za vase studente koji su otisli, mozda i u vasu zemlju. Zar u vasoj zemlji, kao i mnogim drugima nema nepismenih ljidi ? Vratite se lepo u vasu drzavu pa tamo lupajte do mile volje ili pevajte O Sole mio na primer, jer se u vasoj drzavi menjaju vlade kao carape, a vi dodjete kod nas da nam solite pamet. Za mene je to vredjanje, a vi i vasi istomisljenici nazovite to kako hocete.

    1. A što se ti vređaš? Zar čovek nema prava da misli ono što misli?
      Kakve veze ima sa Srbijom i zašto je obavezno loše to što Italijani menjaju vlade kao čarape? Ma, gde bi samo nama bio kraj kad bismo vlade kojima smo nezadovoljni menjali tako lako kao čarape!!! Nažalost, mi ovde ne menjamo lako ni vlade, ni čarape, naprotiv!
      A kad bi ovaj isti italijanski profesor na ovom istom mestu otpevao hvalospev premudroj politici Aleksandra Vučića, to za tebe ne samo da ne bi bila uvreda, nego bi to oberučke pozdravio i video kao dokaz da čak i stranci prepoznaju premudru politiku Aleksandra Vučića, zar ne?
      Botovi, botovi, kako ste lako prepoznatljivi….

    2. Mogu samo da kažem, sram te bilo, sreto. I da pohvalim što se potpisuješ malim početnim slovom.

    3. Tako je. Ne treba nama stranac da kaže kolika su g..na među nama, vidimo mi i sami, kad god botovi poltroni ostave ovakav komentar.

  5. Ta bakljada po soliterima jasno pokazuje da vladajuća partija SNS direktno kontroliše i organizuje narko dilere tzv fudbalske navijače. Od proizvodnje,Jovanjica,do maloprodaje!! Prema potrebi,mogu i zgradu da zapale.

    1. Kristalna noć Đuke Bizona.
      Juče se jasno videlo kako ide ta linija mafijaške vlasti: Prvo je Đuka u Skupštini najavio akciju, zatim su organizovali drogirane navijače da se okupe i zauzmu neke krovove a onda su potpalili navijačke baklje.
      To je direktno prst u oko poniženom narodu ali i njihov promašaj par exelans!
      Ogoljno se videlo čime se mafija služi i šta misli o narodu. A misli da je narod glup što im je katastrofalna greška, sada više nema nazad ni za njih ni za nas.

  6. Kako je ovaj DSS kadar od 6. oktobra pa sve do dan danas nepogrešivo uvek na strani Miloševićeve ekipe iz 90ih.

  7. Gospodine Jovanovicu,
    zamor se nakupio u poslednjih 10 godina, a ne u poslednjih 2 meseca.

  8. Ovaj Marčelo je ili naivan kao francuska sobarica ili nije nikada čuo za Mikija Rakića.

  9. Svako ima svoje ludilo. Vi šerpe, oni baklje. To se zove ravnopravnost . Nema više pozorišta samo u jednoj kući, odsada će biti reciprocitet. Ravnopravnost . To je reakcija na teror i nasilje opozicije .

  10. Čuj ovoga, ni meni se nije sviđala politika Italije ’99 pa nisam lupao u šerpe kad sam bio u Veneciji, Firenci, Veroni…

  11. U nekim vremenima rekli da nacionalizam radja drugi nacionalizam.
    Sada jedna luda lupnjava radja jos ludju paljeviny.
    Dokle ce spirala ludosti……?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.