Da li je i koliko moguć povratak srpskih snaga bezbednosti na Kosovo?

Ostavite komentar


  1. I Japan svake godine trazi od Rusije da mu se vrate Kurilska ostrva i, naravno, uvek dobije isti odgovor. Predsednik izadje i kaze da su, eto, pokusali i zavrsi se na tome. I tako, rekoh, svake godine. Predstava za narod.

  2. Ovom opet smeta Zelenski, sa sve odećom. Pobogu Ponoše šta ti je toliko zgrešio aktuelni predsednik Ukrajine, legalno izabran sa skoro dvotrećinskom većinom, i to predsednik zemlje u ratu! A ovo za Kosovo i vojsku, ko Miloševićev neki kadar da je rekao. Sve u svemu – jezivi komentari.

  3. Uh , ala je poza za slikanje straobalna.
    Neki kao zabrinuti, neki počupali obrve ! Vučević se “ picnuo “ za Kosovo!

  4. Nazalost Tadic i Ponos su u pravu…danas nas vodi poslednji sljam… a mislio sam da je promena dobra … a ono dadjose grobari Srbije.

  5. Milosevic uspeo bi da ostvari to sto je hteo na Kosovu,a to je poraz OVK,poraz ideju za otcepljenje Kosova od Srbije,ukoliko NATO nije intervenisao,tacnije ukoliko nije izvrsio agresiju nad Srbijom.A zasto je NATO napao Srbiju?Pa da bi otcepio Kosovo od Srbije.

  6. Пуни савета и све знају баш они који су уништили и привреду и војску.

  7. Da pameti i poštenja imaš rekao bi da je premijerka rekla da će Srbija tražiti od međunarodne zajednice da se poštuje rezolucija UN 1244. Ali nemaš ni jedno ni drugo, a to najbolje znaju tvoji Kninjani. Kolege iz armije javno su rekli šta misle o tebi.

  8. Milosevic je bio patriota i gospodin za ova petokolonaska GoVNA na celu sa izdajnickim listom l laznim novinarima autofasistickog lista Danas Do skorog sudjenja na Zvezdinom stadionu.

  9. Vidim, javljaju se učeni i pametni da pomognu napaćenoj Srbiji. Pomažu iz sve snage. Za ovoga znam pouzdano da nije znao ni raport da primi. Ćeše se, zeva na stran, oklenbesio se… Budi Bog s’ nama.

  10. Gospodine Ponoš,
    dok ste Vi bili načelnik generalštaba VS nismo imali čime pušku da očistimo.
    Ne branim ove ali nemate ni Vi pravo na kritiku.
    Vojska nikada nije bila u goroj situaciji nego tada.
    Tako da možete svi zajedno u istoriju gospodo…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.