Da li je i kome potrebno preseljenje birača iz Male Krsne na Voždovac?

Ostavite komentar


  1. Bojkot izbora dok se birački spiskovi ne vrate u normalu, dok svi nemaju ravnopravni tretman u medijima. Svako ko iz opozicije izadje na ove izbore bez ovih promena je saradnik vlasti tj rezimska opozicija .

  2. Preklinjem vas dodjite da snimite okolinu SC Šumice, kod Maxija. NA50 m od SC šaht bez poklopca sve sa granjem, iza Maxija od oktobra 2023.razrovan pločnik, raskopan deo kod biblioteke i rupe u nastrešnicama gde se gnezde golubovi. I molim info kada je zelenilo poslednji put skupljalo opalo lišće.

  3. Ovi „novi“ stanovnici Voždovca su se malo čudno ponašali: neki su bežali od kamere, drugi su izjavljivali da idu u Beograd da se prošetaju, ili da idu kod lekara, što govori o tome da su znali u čemu učestvuju i da je to krivično delo.

  4. Opet Vuciceva slika ? Kome je potrebno preseljavanje autobusima gradjana iz Male Krsne na Vozdovac ? Pa meni sigurno nije. Sta se glupiramo vise.

  5. Mooliimmm – Takva je situacija u mnogim delovima grada. Posle jednog pada i jednog saplitanja, na ulici stalno gledam dole, da bih dobro videla i zaobišla rupe, smeće, ploče koje se klate, pobacano granje i sl.

  6. Znaci na putu smo da budemo kaznjeni, jer najmanje ce pogoditi vlast a narod bogami hoce a ona zaduzivanja za tz. EXPO ma vracace Pra, Pra, Pra, Pra, Praunuci pod uslovom da nesto ostane od Srbije. Kinezi imaju obicaj ako ne vratis kredit onda si zalozio nesto od zemlje ili cega vec, NAPREDNO. Ziveli

  7. Svi koji ucestvuju u ovome iskreno sramotno i to kako kazu za nekih 2000 dinara, ama ljudi zar je obraz tako jeftin? Izgleda da jeste na nasu zalost i dok god se ucenjeni ne pobune bice nam „bas, bas lepo, krasno, itd. zakljucno med i mleko. NAPREDNO. Ziveli

  8. Snimak N1 iz Male Krsne je fenomenalan, skoro da zaslužuje Oskara. Neee, ne onog „Oskara“ koji je 24/7 na nacionalnim televizijama i koji svojim dramskim pauzama čini situaciju napetom, ha ha ha … Nažalost, ovaj „Oskarov“ scenario sa tužnim likovima iz Male Krsne bi teško prevazišao i sam Holivud a da o Alanu Fordu i ne govorimo.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.