Da li je Miša Vacić savetnik Đuriću ili ne?

Nekadašnji lider pokreta 1389 u vozu za Kosovsku Mitrovicu delio vizit karte na kojima piše "savetnik direktora"

Ostavite komentar


  1. Ovolika drama oko voza i Haradinaja a kome li pade napamet da je Misa centralna tema nije cist.

  2. Kako nije savetnik? Pa čija je onda ingeniozna ideja sa "parastos vozom"?.

  3. Ovo je bezobrazluk biblijskih razmera! Da Vučić laže kad zine, to znamo. Ali sad i dijete Marko krenulo očevim stopama. Još da su smeli i u voz da uđu i pođu na Kosovo ravno…ali posustaše junaci, toplije je i sigurnije "boriti" se za Kosovo iz Beograda.

  4. Medju drugovima navijacima kojih se bas namnozilo u nasoj nakaradnoj politici,manje je vazna titula i polozaj,pa lazov za lazova moze da tvrdi da jeste ono sto nije i nije ono sto jeste.
    Za navijace je vazno da svaka laz,lopovluk i nasilje ima smisla ukoliko je za nasu stvar i ako ce Srbija postati nasa Rusija,sa sve parcetom Kosova za koje opet treba neko da gine a to nece biti ni Vacic,Djuric ili premijer nego nasa deca i deca nesrecnih Albanaca kojima smo mi zapali za komsije.
    Uvek je lakse pucati nego raditi-svi znamo cija je to mudrost.Ako se u Rusiji vraca u modu zlotvor Staljin,i mi konja Milosevica za trku imamo.

  5. Moze se predstavljati kako hoce, ta pozicija uopste ne postoji u Kancelariji za KiM.

  6. E bas su ovi iz salbe opozicije nasle trenutk da se oglase i traze smenu Marka Djuric po tomo se vidi koliko vole i postuju drzavu u kojoj zive. Umesato da pruze punu podrsku desavanjima i time pokazu da im je stalo pre svega da Srba na KiM. Marko Djuric je covek koji odlicno obavlja svoj posao direktora kancelarije, tako da i nema nikakve potrebe za njegovom smenom.

  7. U sistemu državne uprave Republike Srbije ne postoji funkcija savetnik direktora vladine kancelarije. On jedino može da bude protivpravno ugovorno angažkvan, što samo po sebi kažnjivo DRI podnosi prijave godinama zbog te zloupotrebe…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.