Da li je poziv Srpske liste da „sa prezirom“ gledaju na Srbe koji izađu na izbore u nedelju – govor mržnje prema sopstvenom narodu?

Ostavite komentar


  1. Pa zasto zabijate glavu u pesak, je li to govor mrznje ili nije. Dajte odgovor, dajte stav, keirajte, ne sklanjajte se od problema!!!! Pokazite malo hrabrosti, bez kmecanja i kukanja.

  2. Naravno da je govor mržnje !
    Srpska lista su Vučićevi Srbi, svi drugi koji ne misle i ne rade kao oni, po njima su izdajnici. Jeste, ali izdajnici njihovih interesa.

  3. Ne slušajte te izdajnike iz ,,Srpske liste,, Rođenu majku bi prodali..Em neobrazovani ,em zli…

  4. Svi će oni jednog dana, neko na traktoru, neko u limunzini…za Beograd.
    Sve će biti repriza Hrvatske i BiH…ništa nismo naučili.

  5. Искрено, без речи сам. Вучић је велико зло за Српску државност и опстанак али “ срби “ који се придружују другој Албанској држави би једноставно могли да се прекрсте, како год али нека прихвате Албанску насионалност а не да представљају Србе.

  6. Scenarijo 90 g politika Milosevica S tom razlikom da nece vise biti agresije i zlocina nad drugim narodom Ovaj put sami ce se sobom zabaviti

  7. Velike patriote maltretiraju sopstveni narod.Ko ima ovakvu vlast netreba mu neprijatelja.Nadam se da ce kad tad odgovarati za svoja nedela.Osladilo im se tridesetogodisnje maltretiranje sopstvenih gradjana.

  8. Pa i u Srbiji je opozicija bojkotovala izbore pa se lose provela. Zna Vucic cemu to vodi al ipak ih je nagovorio da napuste sve institucije i da neizadju na izbore. Pomaze im u nezavisnosti.

  9. Bolje da promene ime liste Srpska lista u naziv Albanska lista jer svojim postupcima samo pomazu Albancima

  10. S obzirom da ne znate šta hoćete morate i druge da maltretirate i da im solite pamet šta treba da rade. Vi ste politički mrtvi bez političkog cilja i programa kao i vaš lider AV.

  11. A onda ce neko da kaze – pa sami ste izasli iz svih institucija i sami ste odustali od ucestvovanja u vlasti. Sad zivite onako kako ste sami sebi priredili.

  12. Ostavite taj narod na kosovu na miru dosta vise vaseg tumacenja svacije izjave koja vama neodgovara

  13. Kakva je ovo zamena teza! Nije problem kada neko izda sopstveni narod i državu i stane na stranu Prištine, a problem je kad neko takve gleda sa prezirom? Ma važi!

  14. Od Miloševića na ovamo jedini govor srpskih vlasti je govor mržnje. Osim kratke epizode sa
    Đinđićem sve sto dolazi od Srbije zadnjih 25 godina je mržnja i šešeljizam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.