Da li je Vučić ipak odlučio da se kandiduje za predsednika?

Predsednik SNS rekao da nije doneo odluku o predsedničkoj kandidaturi

Ostavite komentar


  1. Ma je li to moguce. 24 sata radi dnevno i jos malo ce da uredjuje emisiju skolskog programa jer sa ekrana ne silazi. Jako skroman i nista ne zna a sve zna. Mozda ce se kandidovati recimo u nekoj nesvrstanoj zemlji. Ili ce prepustiti Vulinu pa da vuci stignu sa Manjace.

  2. Bilo ko da dodje na Vucicevo mesto, nema ni znanja ni iskustva da nastavi gde je on stao. Najbolje resenje je da Vucic i dalje obavlja poslove predsednika R. Srbije.

  3. Vucic ce ponovo da se kandiduje i uprkos svim aferama koje se vezuju za njega, borbi i mrznji opozicije i stranih mocnika, pobedice. Jednostavno, ostali kandidati su preslabi za njega

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.