Da li je Vučić kandidat za predsednika opštine

* DS: Brine nas što je predsednica Izborne komisije iz Novog Sada
Predizborna kampanja za lokalne izbore, reporterka Danasa u Pećincima

Ostavite komentar


  1. Ulogu predsednika opstine odn Deda Mraza u Pecincima moze predstavljati samo patriota Miodrag iz Peci odn Pecinca, koji je veci rodoljub i od Vucica i od. …….komplet propale zemlje stradije -gde se ne zna ko pije a ko placa.

  2. Zar vam se ne čini da su Pećinci sa predizbornim plakatima izgubili nešto od svoje autentičnosti, da ne kažem šarma. Taj b l e n t a v i smešak koji nas plaši sa snimljenog predizbernog plakata verovatno plaši meštane pa zato Ljiljana nije mnogo popričala sa njima. Ja se nadam da će brzo doći neka bolja vremen, sa više slobode i lepšim facama na plakatima . Tada će Pećinčani slobodnije pričati o svojim mukama i problemima. Šta vi kažete ?

  3. Zašto se neki zgrožavaju kad vide Vučića, on je sasvim bezopasan za sve koji imaju poštene namere!

  4. Uhvati coveka strah kada vidi oko sebe "umivene" Vuciceve radikale a do juce one iz slicnog SPS odn DS. Kada ce vec jednom svanuti zemlji Srbiji izgubljenoj u vremenu i prostoru koja je u zavadi sa samom sobom i svim svojim susedima i koja ratne zlocince proglasava herojima a realiste i mirovnjake izdajicama. .

  5. Zaista ne mogu da shvatim našeg predsednika Vučića. Prekjuče u Pariz, a onda iz Pariza na Kubu, a onda u Beograd i omah sutradan u Moskvu. Da li zaista treba toliko putovati. Koji su rezultati tih poseta. Šta mislite šta strani svet misli o njemu. Mislim da je on naš predsednik koji je od svih do sada najviše putovao, a pretpostavljam i najviše od svih ostalih predsednika evropskih zemalja. A to i košta.

  6. Pred izbore Bor je ceo bio ulepljen Sosa ga lepio svuda niko nije smeo da pisne a ko bih se bunio a radi u rudniku odmah bi dobio otkaz sta bi sa Sosom nema ga vise u novinama nesme Vucko da ga privede veliku je lovu dao za stranku pitajte Borane i radnike

  7. Ima se, moze se. Kad se radikal umije, stavi skupocene naocare i obuce napredno odelo on umisli da je novi Broz. Zato toliko i putuje da nadmasi i Broza. Umisljenost je neizleciva.

  8. Nek puknu Dusmani
    Jel.problem to sto je Vucic svugde
    Jel problem sto Djilas oce da bude to sto hoce
    Pa nije problem
    i smo problem neznamo sta hocemo

  9. Ma to je tim za Pecince kao sto ima tim za Beograd.Predsednik drzave i predsednik "svih" gradjana na plakatima po opstinama!Tako ce isto i za Beograd.To vam je Srbija danas,rijaliti,demagogija.nesposobni sa kupljenim diplomama sede u foteljama a svi strucni i posteni i ne mogu sebe da stave na plakat.Samo ovog koji se polako trosi kod naroda jer sve vise tone u demagogiju i lopovluk.Kako je on postao popularan?Kada je uhapsio Miskovica,seceate se?!I sta sada optuzbe nema taj isti Miskovic ce da naplati odstetu od naroda.E jadna je takva zemlja i takav narod sa ovakvim predsednikom koji se mesa u sve i ne postuje institucije.

  10. To je dakle onaj predsednik svih gradjana? Kako neko moze biti predsednik svih gradjana kad zastupa misljenje jedne stranke. Vi predsednice Djilasa smatrate lopovom. Postoje ljudi kojima je Djilas dobar, ali zato oni Vas smatraju lopovom ili nesposobnim ili sta vec. Pogotovo kad se mesate u dnevnu politiku. Kako Vi u tom sukobu interesa mozete biti predsednik svih gradjana?

  11. Gresite sto izlazite na izbore .Ko god izadje na izbore u ovim kriminalnim uslovima daje legitimitet svim tim kupovinama ,zloupotrebama a narod to nece nikad razumeti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.