Da li je Vučić palačinkama sakrio svoju pravu ili propalu politiku o Kosovu?

Ostavite komentar


  1. Ljudi moji vi jos zivite u 1980. Da li je neko od vas bio na Kosovu zadnjih 25 godina? Kosovo je pa pa otislo

  2. Ne znam kako moze da se sakrije njegova izdaja Kosova? Za 12 godina pregovora on nije obezbedio nasim ljudima normalan i siguran zivot na Kosmetu. Toliko je dato koncesija vlastima u Pristini a nije dobijeno nista. Ukoliko se pre 10 godina videlo da Albanci nece da ispune sporazum o ZSO, dalji pregovori su morali biti uslovljeni sprovodjenjem potpisanog sporazuma o ZSO.

  3. Ne bi bilo lose za drzavu Srbiju da se Aleksandar Vucic usredsredi na palacinke otvori palancinkarnicu povuce iz politike i u slobodnom vremenu bavi sudjenjem na kosarkaskim utakmicama gde bi bio uspesniji nego u politici.

  4. Kosovo jedini nije izdao Milošević,izgubio jeste izdao ne. Svi ostali do sada su po malo izdali,ali gle čuda nije priznato. Kosovo služi za potkusurivanje političko,što Srbije što Kosova,a dokle videćemo.

  5. Dok Kurzi zauzima i poslednje institucije Srba na Kosovu, Vučić daleko od Kosova peče palačinke. Selo gori a baba pravi palačinke.

  6. Da je srece da predsednik ima cesce vremena da pece palacinke i bude trener u raznim sportovima, svaka rekreacija van posla bi ga opustila i prijala.

  7. njihovu i njegovu moralnu rugobu i fizicku nakaznost niko i nista ne moze da sakrije… oni je prikazuju sami nemilice, ranije se sramota skrivala danas se samopromovise

  8. Dragi Predcedniče
    Već su počele (zbog Vašeg maestralnog prikazivanja mućenja jaja i brašna tip 500,kao Nadalina) sve pod budnim okom kuvarice,da se kolaju glasine,kako planirate da ugostite Dvoglavog Arapina,teletinom pod sačem?
    Smatram da je u pitanju pogrešna investicija,jer oni životinjke pod istim sačem imaju na pretek(jednogrbe i dvogrbe kamile)
    Već,ako imate nameru da u ime viših ciljeva žrtvujete stočni fond Srbije,radije preusmerite koske,džoganje,loj,masno i žilavo meso preusmerite,našim dragim penzionerima.A umesto teletine ubacite ovčije i kozije meso.
    Šta oni jadni znaju šta je šta,kad već nemaju ni zube ni proteze i još po nešto u glavi?
    Znate kako će im leći misao da žvaću prvoklasno meso?
    Kao melem na ranu a pogotovo posle doze suplemenata,poješće u slast i prste polizati
    A Vama će ujedno skočiti i rejting popularnosti u Narodu!
    Živela Srbija

  9. „Realnost
    6. septembar 2024. u 20.11
    Kosovo jedini nije izdao Milošević,izgubio jeste izdao ne. Svi ostali do sada su po malo izdali,ali gle čuda nije priznato. Kosovo služi za potkusurivanje političko,što Srbije što Kosova,a dokle videćemo.„

    Izdao mozda po tebi nije, al da izgubio to jeste.

  10. Ne zanima me previše, ali ako Srbija smatra da je Kosovo dio njenog teritorija, zašto nema kosovara u parlamentu. Ok i ja smatram da bi Kosovo trebalo biti dio Srbije, ali to Srbi očito ne žele, jer bi jednog dana i šiptar mogao biti predsjednik Srbije, i da razjasim, šiptar nije pogrdan naziv-šiptatija znači zemlja orlova i samo mala digresija jednog „ustaše“!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.