Da li je Vučić pomirio Šapića i Vesića?

Ostavite komentar


  1. Onaj koij bi posvađao dva oka u glavi ne može da miri nekoga. Nije mu u prirodi

  2. Vučić, Šapić, Vesić, Lončar, Mali – prezimana iz naslova prva fetiri članka na vašem portalu. Da li ste svesni šta radite gospodo Danasovci.

  3. Ahaha… a da im nije predočio posledice ako nastave…
    Plus, pogledajte samo tu spodobu pored njih, propalog košarkaša Marka Kešelja koji uz Rebraču i „trulog“ Janka hvata priključak na budžet…

  4. Pogledajte prvu sliku i Marka Kešelja, bivšeg košarkaša – šta pn tu radi, niti zna o čemu se radi, niti šta se događa … samo se uvalio i meditira !!!

Ostavite komentar


Politika

Branimira Nestorovića u Obrenovcu napali bivši članovi pokreta "Mi glas iz naroda" 9

Branimira Nestorovića u Obrenovcu napali bivši članovi pokreta „Mi glas iz naroda“

Branimir Nestorović i nekoliko članova pokreta "Mi snaga naroda", napadnuti su sinoć na protestu protiv litijuma u Obrenovcu od strane par učesnika protesta. Kako je jedan od članova pokreta koji su prisustvovali incidentu, Borislav Antonijević, rekao za Danas, radi se o bivšim članovima pokreta koji su danas u Srpskoj naprednoj stranci, a kao razlog za napad navodi "nezadovoljstvo" i želju da se dođe do medijske pažnje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.