Da li je Vučić u Ohridu dao zeleno svetlo da pet članica EU prizna Kosovo?

Ostavite komentar


  1. Ako bi se nešto primenjivalo bez ikakvog potpisa, onda se nikada ništa ne bi potpisivalo.

  2. Tako je ,prakticno je i priznao sam Kosovo i sada slede priznanja ostalih. Do sada je pumpao narod o odbrani Kosova svim sredstvima a sada vidite.

  3. Mogu oni da priznaju šta hoće, ne vredi im to ništa kad Kosovo pripada i pripadaće Srbiji!

  4. Aca srbin obnevideo dolazi djavo po svoje uradiće sve jer afere snimljeni razgovori poslovne kombinacije bi mogle da izplivaju iz mulja. Jedno je sigurno dok ima šta da prodaje po zemlji srbiji dotle će ga zapad i drzati na vlasti

  5. Svaka od njih je u stavu da ne prizna Kosovo uporna zbog svojih unutrašnjih teritorijalnih problema

  6. Jedan kiparski premijer je izjavio da Kipar neće priznati Kosovo čak iako Srbija to učini. Pitanje je da li će tako i ostati, ali i ako ostane Kosovu se ne smeši ulazak u EU. Pozdrav sa Kipra.

  7. Mislim da tu vucic ne moze nista bitno da promeni , to sto se on ovde predstavlja kao neki bitan faktor to je samo za neuke i naivce

  8. Ucenjen covek, a uz to mentalno oboleo u svom samoobozavanju, DACE SVE.

  9. Tih 5 članica imaju svoje razloge zašto nisu priznale takozvano Kosovo. Ne verujem da će primeniti svoje stavove jer bi u suprotnom sebi napravile problem.

  10. Dobro znamo koliko AV voli pare. Verovatno ih više voli nego svoju mamu Anđelinu. Ako su zapadnjaci munuli AV dovoljno para- sve je moguće! Pa i da on sam zamoli ovih petoro da priznaju Kosovo!

  11. Neki vele da jeste a neki vele da nije pa „izaberite sami“ !

  12. EU prica o ljudskim pravima!Gaze medjunarodno pravo a USTAV Srbije ne postoji!

  13. Rumunija zbog Moldavije,Španija zbog Katalunje i Kipar zbog S.Kipra nem šanse da priznaju u ovom trenutku. Ni promil šanse.Grčka će sigurno priznati uskoro a za Slovake bumo videli

  14. Kako mogu „dve zemlje“ da normalizuju odnose ako „jedna ne priznaje“ da je i ona druga „zemlja“ ?

  15. Vučić se sa svojom odgovornom politikom bori svaki dan za mir i stabilnost naroda na KiM i nikada neće priznati KiM!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.