Da li je Vučićeva „trgovina s Rio Tintom“ njegova politička karta opstanka na vlasti?

Ostavite komentar


  1. Ovo što je rekao gospodin Mrdalj štampati i deliti po Srbiji, tamo gde ne dopire ništa osim režimskih medija. Ili, pošto u krajevima gde Oskar osvaja ubedljivu većinu nisu baš skloni čitanju (čak ni kratkih formi poput letaka), pričati im megafonom. Pitanje svih pitanja, (tj. pitanje opstanka Srbije) ko će toga da se prihvati? Fakat zahteva mnogo više vremena i energije nego kuckanje ovih jalovih komentara sa rokom trajanja kraćim nego sladoled na štapiću. A i opasno je po život. Samubistvo, saobraćajka, neko stanje koje zahteva hitnu prinudnu hospitaliuaciju u psihijatrijskoj ustanovi… repertoar je širok i isproban.

  2. Sve bi nas prodao i prodaje, pojedinacno i kolektivno, samo da ostane na vlasti. On je covek potpuno pomracenpg uma i suzene svesti.

  3. Samo sakrivajte komentare a objavljute Vucica iRio Tinto sve vise i sve cesce. Svaka vam cast Danas!

  4. litijuma ima u mnogim zemljama EU. U Ceskoj najvise u Evropi. Ipak ga ne kopaju. Zasto? Pametnom dosta.

  5. УЖАС ! Видите шта су урадили њихови рудници на ГАЛАПАГОСУ, У АУСТРАЛИЈИ И СВУДА ГДЕ СУ КОПАЛИ , А НАША СРБИЈА ЈЕ МАЛА ТЕРИТОРИЈА И ОСТАЋЕ ПУСТИЊА БЕЗ ВОДЕ, ШУМЕ, ЗЕМЉЕ И БЕЗ СТАНОВНИКА !
    ЛИТИЈУМ ЈЕ ЗА НАС АТОМСКА БОМБА УНИШТЕЊА А НЕ НАПРЕДАК !

  6. Čini mi se da treba Kini litijum. To je najveća opasnost.Kineski kapital je u Rio Tinto usao odavno, a ova firma najviše izvozi u Kinu. Ne smemo dozvoliti dalje uništavanje Srbije, AV očigledno ne zna da stane.

  7. Muljator ostaje muljator, i to sa botoksom, samo mu se usta pomeraju nigde boru nema a toliko se nasekira za Srbiju i Toliko mu Drago Kosovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.