Da li je ZSO kamen spoticanja u dijalogu Beograda i Prištine?

Ostavite komentar


  1. Ne postoji, niti je ikada postojao nekakav „dijalog Beograda i Pristine“. Jer:
    1/ nije „dijalog“, nego pregovori. Razlika je velika i ocigledna;
    2/ pregovaraju Srbija i Kosovo, a ne jedinice lokalne samouprave, grad Beograd i grad Pristina. Pregovaraci su vlada Srbije i vlada Kosova /Hoti + Srpska lista, pre toga Kurti + Srpska lista, pre toga Haradinaj + Srpska lista/;
    3/ da postoji neki „dijalog…..“, onda bi Vesic seo u kafanu sa nekim svojim parnjakom iz Pristine i caskao uz kaficu o metrou, jarbolima i fontanama.

    Inace, nema nikakvih neslaganja, niko ne zeli ZSO. Nama to ne smeta, a ostale price su samo za javnosti. Niko nikada nije ozbiljno ni shvatio ZSO. Niko se vise ne seca ni kakva je to skracenica. A inace bi i bila nevladina organizacija, folklorno drustvo.
    Dokaz da srpsku stranu ne zanima ni to je bas Srpska lista, kojoj to uopste ne smeta. Pa je tako usla i u vladu Haradinaja, pa Kurtija, pa Hotija.
    Pa su formirali vojsku Kosova, pa nisu resili ubistvo Olivera Ivanovica, pa su uveli carine na srpsku robu, i nisu formirali „ZSO“

  2. Ma kakav crni kamen spoticanja. Niko ne zna sta je to, niko ne pominje, nikog ne zanima, a ionako je suplje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.