Da li se skupštinske steno beleške cenzurišu, ili kako su iz transkripta izbačene uvrede naprednjaka na račun Zdravka Ponoša?

Ostavite komentar


  1. Postoji mogućnost da su urednici ili službe zadužene za objavljivanje stenograma odlučili da izostave uvrede kako bi sprečili eskalaciju konflikta.

  2. „Vladajuća naprednjačka većina u Skupštini Srbije uvela je novo pravilo, falsifikovanje zvaničnih steno beleški koje ostaju kao istorijski dokument, kako bi očistila tragove svog verbalnog nasilja.“
    Nije prvi put, a nije ni jedino što SNS falsifikuje. To je smisao njihovog vladanja i da bi sakrili istinu, ne biraju način da je sakriju ili falsifikuju.

  3. Стенограм није стенограм ако се изречено и забележено уклања и „пречишћује“.
    То је оличје ове „државе“, која држава није.

  4. Усрану мотку и све их разјурити, и ове и оне .

  5. Elvira Kovač.
    Besramno !
    Po moralu ona me podseća na onu mađarsku novinarku koja je, pre nekoliko godina, snimala jurnjavu policije za emigrantima, a onda je podmetnula nogu jednom emigrantu koji je u rukama nosio dete.

Ostavite komentar


Politika

Vučić od češkog ministra zatražio podršku za Srbe na Kosovu 8

Vučić od češkog ministra zatražio podršku za Srbe na Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je ministru inostranih poslova Češke Janu Lipavskom preneo zabrinutost zbog sve težeg položaja Srba na Kosovu i Metohiji i zatražio podršku i pojačan angažman Praga, ali i drugih evropskih prestonica, u cilju zaštite bezbednosti i prava srpskog stanovništva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.