Da li se Vučić prošle nedelje posvađao sa Lajčakom: Dogovor, a ne totalna kapitulacija

Ostavite komentar


  1. Nada se i Petko Vasingtonu…jednoga dana…, pa zato glumi novosrpskog Obilica…
    Ipak , ce srpski L-AV, otici u istoriju, istoriju po meri srpskog naroda tj. nista od mantre Status quo…Ziveo dijalog Srbije i Kosova.

  2. Dok god EU, SAD i ostali sa zapadne hemisfere sipaju donacije, investicije i kredite u Srbiju znamo da podrzavaju AV, vecinskog vlasnika Srbije. Sve ove price su suplje. Zapad koga podrzava salje mu novac. Koga ne podrzava uvodi mu sankcije i sprecava pristup novcu, kreditima, investicijama, donacaijama. Po protoku novca reklo bi se da Zapad obozava vecinskog vlasnika Srbije.

  3. Не разумем овог човека уопште.Резултата нема,какве преговоре он води,и даље се ту мота коме?чему?

  4. „Što je babi milo to joj se i snilo“
    Komentar za naslov

  5. Ono što nije mogao NATO sad očekuju od jadnog Lajčaka. Perverznjaci hoće da izokrenu viteško pravilo „Koga ne možeš pobediti, pridruži mu se“.

  6. Sa kriminalcima i mafijom se ne razgovara. Podnesu im zahteve a oni moraju da ih ispune. U protivnom, obelodane im neke afere i oni završe u zatvoru a onda postave novu marionetu.

  7. O kakvom dogovoru private kad su odredili sta mora da se uradi, terajte to dok nije kasno

  8. Vucica moze jedino licni interes izbaciti iz koloseka. Srbija mu tu sluzi za potkusurivanje sopstvenih potreba, bilo aktiviranjem legalnih ili ilegalnih puteva.
    Mora da ga je Lajcak licno potkacio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.