Da li se Vučić uplašio protesta i kako će danas reagovati?

Ostavite komentar


  1. Са протеста треба удаљити политичаре. Нису ни они бољи од Вучића. Свако гледа неку своју корист. Протесте треба да воде пољопривредници: земљорадници, воћари и сточари и да истовремено траже већа улагања државе у развој пољопривреде и веће субвенције. Нама, на овим посторима Бог је дао да производимо храну. То је наш стратешки ресурс!

  2. Najbolje da se pućavi obrati u vreme kad igra Novak, da prekinu direktan prenos, kako bismo slušali njegovo prenemaganje, pa red samonahvale, pa onda pljuvanje po opoziciji, i tako dalje.

  3. Rascepkanoj opoziciji (birači ni ne znaju nazive ogromnog broja strana) mnogo bi racionalnije bilo da se ujedini i pripremi za konačni obračun sa ovim zlom od praznih analiza Ace kuma. Mnogo bi korisnije bilo da biračima ponude promene izbornog sistema i nacrti ključnih zakona koji bi ovaj devastirani prostor poveli ka državi od praznih opisa trenutnog stanja, koje uočava svako elementarno pismen.

  4. Kasno je za sve. Kad budu bili sledeći izbori za 3-4 god treba opozicija da se ujedini i nastupi sa jednim vođom u jednoj koloni.

  5. On ce terati svoju pricu , a nama odstupnice nema . Zivot ili smrt , pa nek razmisli.

  6. Ma, ništa! Više puta sam komentarisao da su priče o Kosovu, a evo sad i o litijumu, završene prihvatanjem rezultata decembarskih parlamentarnih, a overene junskim lokalnim!
    Gledate li šta se dešava u parlamentu?! Prolazi, ‘ladno sve što Vučić naloži! Drugo, da li neko misli da je toliko bio zapenio da dobije izbore u svim lokalnim zajednicama?! I, šta će sada tamo da prolazi?! Svuda njegova priča, naravno!

  7. @Boro: Ma kakva opozicija. Nisu ti veliki kombinatori i lažne demokrate ništa bolji od Debelousnog. Sve sam kvarni Srbin do kvarnog Srbina. Seljober do seljobera. Srbiji je potreban moralni preporod.

  8. Pa , Ima on keca u rukavu . Glupavi Đilas i Marinika tražili izbore . I dobiće ih ali zajedno sa referendumom o iskopavanju litijuma , a onda se mobiliše njegova mašinerija . Ko ovde kome pomaže ?

  9. ..treba da dodje u narod I da on isto protestuje..Ana isto..Sto Nas je vise to nam je bolje..

  10. Dali Vučić želi da napravi logor u Jadru da bi kasnije imao gde da ide da se pokloni žrtvama?

  11. Mislim da ovde nema mesta pozicije i opozicije, mi vi moramo biti svi zajedno, ovde je pitanje istoriske odbrane Zemlje Srbije, moramo sacuvati zdravu i cistu Srbiju, politicari nikada za nista nisu odgovarali zato je na nama gradanima da branimo sume, vode zdravu hranu i prirodu to je jedino sto nam ostslo.

  12. Ma samo će da“istrese keca iz rukava“ u smislu bez Rio Tinta nema EU a bez EU nema isplata penzija i zarada i „večiti ponavljači“ (a izgleda da ih je u Srbiji i više nego dovoljno) će opet i ponovo pasti na testu inteligencije. Mediokritet vlada nad plitkoumnošću i pohlepom- to su mu glavni oslonci.

  13. A sta ce on sada kad je obeco a njegova rec vazi vise nego neciji potpis.On nedrzi samo obecanja pa cak ni potpisno narodu Srbije svim ostalim je ko potpisano

  14. Ovog ogromnog i baš zluradog coveka treba procesuiraju za ovoliko razaranjem države.

  15. Koga briga kako će on da regije?!Ocaj na sve strane,ljudi su jako zabrinuti za budućnost svih nas.

  16. Koja opozicija pa oni podrzavaju sve samo blefiraju kad je trebalo bojkot vise od pola opozicije izasli

  17. Budali i glupom ne možeš dokazati da je budala i glup. I me mogu se uplašiti opasnosti, jer ne shvataju. Dakle, reagovaće vučić nerazumevanjem, bahstošću, bezobrazlukom, prostaklukom, primitivno…,kao i dosad. Moguće je da će se malo opasuljiti kad mu dogori do nokata, a to znači kad bude uhapšen. Tada će mu, međutim, biti kasno kao što mu je i sada već kasno, ali on to me shvata jer su ga potpuno obuzeli novac i vlast.

  18. natalozio je zala, lazi, manipulacija, kriminala, kriminala koji je ponegde presao i u po koji zlocin… toliko svega da mira nece imati dok se ne pokaje, dok sve otvoreno ne prizna i dok ne izadje pred zakon, pravdu i istinu koje je pogubio svojom politikopatologijom

  19. Ne postoji plan sta i kako,on ce ignorisati i prepustiti vremenu da se protesti spontano ugase,plus obilato blacenje protestanata na svim drzavnim medijima.

  20. Vučić se usrao od straha, a naročito pred Ćutom, Marinikom, Djilasom, Ponošem i ostalom bratijom. Zato stisnite još jače.

Ostavite komentar


Politika

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju 10

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju

“Ne hvala. Grupa građana “Dr Dragan Milić” nije na prodaju, a nije na prodaju ni grad Niš, ni volja građana Niša”, poručio je na mreži “Iks” predsednik ove GG Dragan Milić predsedniku SRS Vojislavu Šešelju, koji je apelovao na ljude sa Milićeve liste da se odlepe od njega i formiraju svoju opciju i da podrže vlast u ovom gradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.