Da li Srbija krši Ohridski sporazum najavom pokušaja sprečavanja članstva Kosova u SE?

Ostavite komentar


  1. Mala korekcija u Ohridu nije nista poptisano, samo prihvaceni, mada pravno gledano to mu dodje na isto imajuci u vidu ucesnike u pregovorima. g. Dacic se samo malo ugledao na g. Vucica, u stilu hocu necu. Ziveli

  2. Kakofonija koju vlast u Srbji pravi na relaciji unutrašnja i spoljna politika najviše šteti ne samo Srbima koji žive na Kosovu vec i srbima koji zive u Srbiji, a najvise stete imaju sami „kakofonisti“, koji, najpre, od sebe prave budalu!

  3. Ivica može lobirati protiv članstva Kosova kod zemalja članica što bi bilo direktno kršenje člana 4. stava 2. Sporazuma o putu normalizacije odnosa Beograda i Prioštine potpisanog 27. februara ove godine…ali on to svakako nece uraditi jer bi u tom slucaju ispao pajac ili klovn, da ne upotrebim neku ruzniju ili goru rec, opisujuci takav eventualni pokusaj!

  4. Kršenje sporazuma ne bi ništa promenilo jer je taj sporazum i svi ostali prekršeni neformiranjem ZSO.

  5. Pa nece kosovo resiti oni koju od konflikata zaradjuju miljarde. Ne budite naivni. Od resenja niko ni od tajkuna ni od evropskih posrednika nema koristi. Na krizama se stice kapital.

  6. Бешири не морате да нам доказујете да сте Албанац, било би боље да докажете да може неки Србин да труби као ви на КиМ а да не заглави у затвор, на тај начин ћете доказати своју демократичност, европејство и непристрастност..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.