Da li su srpske vlasti kidnapovale kosovske policajce i kakve bi bile posledice takvog slučaja po mir?

Ostavite komentar


  1. Ni Srbi nisu imali nameru da se odjedanput i preko noći nađu u „Republjici Kosova“ – pa eto.

    Naši treba da nastave da hvataju što više ovih „policajaca“ i „graničara i tako sve dok ta paradržava tamo ne prestane da kidnapuje srpske građane.

  2. Kad oni oslobode sve nase pohapsene,onda ih pustiti do tada ni slucajno

  3. „Da li su srpske vlasti kidnapovale kosovske policajce i kakve bi bile posledice takvog slučaja po mir?“ Србе киднапују протекле три деценије у Хрватској, БиХ и КиМ и то није била претња миру?

  4. Nakaze koje.zive od srpske krvi.jedva cekam sudjenje ovim petokolonasima.na.Zvezdinom stadionu

  5. Iako sam mislio da od Informera nema goreg medija, vi ste ih presisali. I to dobrano. Kome vi dajete prostor, i kakve gluposti ti ljudi bulazne. Neverovatno. Kosovo nije nezavisna zemlja. Tako se ponasa, i tako ga posmatraju odredjene zelje u svetu. A, ustvari, to je trenutno okupirana teritorija koju podrzava znatno jaci protivnik.

  6. Znači, i Danas urgira za trojicu „zalutalih“. Ako im to ne pomogne, ništa neće!

  7. Da li će ikad zavedene usijane srpske glave shvatiti da je Kumanovski sporazum kapitulacija Srbije u ratu sa NATO paktom? To boli i peče svakog Srbina, ali je to surova istina koju većini zaluđenih građana mora da objasni lopovsi režim Aleksandra Vučića.

  8. Zar to nije sve Srbija???? Kakve su to izjave da su uhapšeni duboko u teritoriji Srbije??? Pa zar to nije sve Srbija??? Zar nije Srbija to i odakle su dosli????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.