Da li Vučić pritiska Dačića da SPS uđe u njegov Narodni pokret?

Ostavite komentar


  1. Narodni pokret bi trebalo da ujedini sve ljude, bez obzira na stranačku pripadnost, u borbi za odbranu Srbije.

  2. Sa ili bez socijalista, sasvim je sigurno da će Narodni pokret bit dominantna politička snaga.

  3. narodni pokret ce predstavljati skup onih koji se bore iskljucibo za interese Srbije, ukolkiio Dacici smatraq da je on taj noramlo je da ce pristupitii pokretu

  4. Pa zna i Dačić da postoji mogućnost da neko od njegovih koji je iz nekog razloga zapostavljen od strane SPS da postoji mogućnost da se pridruži pokretu i to nije ništa neočekivano.

  5. Vučić nikoga ne pritiska niti ucenjuje. Oko njega se okupljaju partije i dobri ljudi. Važan mu je samo napredak Srbije.

  6. Narodni pokret bi trebalo da ujedini sve ljude, bez obzira na stranačku pripadnost, u borbi za odbranu Srbije.

  7. Ajmo Srbi da se više volimo, jedno drugog zaštitimo, još veći podršku obostrano damo.

Ostavite komentar


Politika

Prvi put posle 29 godina, ceo svet obeležava Dan sećanja na genocid u Srebrenici: Šta Vučićev režim planira da radi tih dana? 8

Prvi put posle 29 godina, ceo svet obeležava Dan sećanja na genocid u Srebrenici: Šta Vučićev režim planira da radi tih dana?

Sednicu Skupštine, planirala sam da održimo u prvoj polovini jula sednicu na kojoj bi ratifikovali sve ono od sporazuma što je trenutno u Skupštini, na kojoj bi takođe na dnevnom redu bila Deklaracija koju su dve Vlade usvojile na Saboru i to je verovatno onda druga nedelja jula – piše u stenografskim beleškama iz izjava Ane Brnabić, predsednice Skupštine Srbije, sa trećeg sastanka kolegijuma Narodne skupštine u četrnaestom sazivu, održanom 14. juna ove godine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.