Da li Vulin „srpski svet“ pakuje u ruski?

Ostavite komentar


  1. Da li ovaj Pajić veruje u ovo što je napričao? EU nema alternativu. Nije ni bratstvo-jedinstvo imalo alternativu pa znamo kako se ta bajka završila. Idi brate u EU, niko ti ne brani.

  2. Mirone, brate, eto ti Rusija pa TI odjezdi tamo. Srpska teritorija je tu gde jeste, geopolitički položaj je takav da je svako palamuđenje kao tvoje sečenje grane na kojoj sediš. Što pre postaneš pragmatičan, to će biti bolje za tebe.

  3. Mirone tamo u sibir na minus 50 samo napred, lepo je tamo još se vratiš u1950 godinu mira i blagostanja.

  4. Vulin cinkaros, vulin budala belosvetska, sad je call i bosanski senator, ahahaha,
    Takoje to kad vas vode lazovi kao stoje vucic,
    A Sri cute kao usrane ptice u SNS o kosovu,
    Kakva zemlja dobroje da postoji

  5. Miron
    4. septembar 2024. u 13.40
    A brate, Mirovne, pod pod noge pa na Kamčatku. Povedi i one kojima je Rusuja matj, a žive na zapadu.
    Čudo skoro 2000000 građana Srbije nije u Rusiju, nego u Austriju, Njemačku, Luksemburg, Francusku, do vrh Indijskih zemalja očaj Amerike.
    Otišli bi oni za matušku, al qwrc.

  6. Vulin je potpredsjednik Vlade Srbije koja je jedina,po Ustavu nadležna za donošenje i sprovodjene politike.Sve što je rekao,rekla je Vlada Srbije,nije bilo ogradjivanja,niti demantovanja.Ako je rekao saveznik,onda je za Vladu Rusija saveznik.Nema mjesta proizvoljnim tumačenju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.