Dačić: Ako razgraničenje bude zvaničan predlog o tome će se izjasniti parlament i narod

Ostavite komentar


  1. Sloba je hiljade ljudi zavio u crno i nije on ratovao nego drugi za njega. Ti si mu bio odani potrčko, koji je bio i nakon njega u vlasti do dana današnjeg. Ko tebe glasa nije mi jasno.

  2. Dacicu, ako stvarno sprovedete taj Referendum (i referendumsko pitanje o razgranicenju ne bude: „Da li ste za pristupanje Srbije EZu?“) na fer nacin, lako ce da vam se dogodi da isti bude spakovan sa predsednickim, lokalnim i skupstinskim izborima.
    Onda, koliko god vasi glasaci bili zadrti i mrtvog mozga, mnogi ce se zapitati: Pa, kako mogu da glasam protiv vucicevog i dacicevog predloga za kosovsko razgranicenje, a da glasam za Vucica i Dacica?!
    I, … na taj istorijski referendum vam nece opet izaci vasih standardnih 25%. Izacice ih mnogo, mnogo vise. Pogledajte istrazivanja za sta ce ti novi glasaci glasati. Ne za vas.
    A autobuskih sendvicara iz javnih preduzesa imate samo onoliko koliko imate …

    1. MUDRI rodoljubi podržavaju razgraničenje (korekcija granica) i da Srbi koji ostanu na Kosovu dobijaju ZSO, zaštitu pravoslavnih svetinja i 10% udela u svim javnim preduzećim.
      Onda bi se mnogi Srbi vratili na KiM.

      1. i mi Srbi iz Srpske podržavamo razgraničenje, ako dobijemo pravo na samoopredelenje !

  3. To ne može biti tema ni narodu ni parlamentu bez predhodnih promena ustava a o tome nema niko ni legitimitet pregovarati jer je to već kršenje ustava dakle svi koji razmišljaju u tom smeru bilo koji deo teritorije republike Srbije ustupiti ili dati nekome ili šatro razmeniti ,blago rečeno krše ustav ,da ne upotrebim oštrije izraze !

  4. Dacic nije pri pameti..pa juce izjavio da je razgranicenje zvanican predlog!!!Gde,kako po kojim granicnim linijama..nije znao da kaze..Sad drvlje i kamrnje baca na Nenada Popovica,s njim u koaliciji sedi u istoj vladi!!!!Za to vreme Djilas pravi selfije s Vucicevim perjanicama,koji su do te mere losi sa ih je AV odjurio..od sebe..Sigurno Srbija gazi u sveopsti narodni protest..svuda,na svakom mestu..a na celu definitivno potpuno nova lica..Ova sadasnja i recilirana..krepao kotao

  5. Dacicu, a ko je u briselskim pregovorima ukinuo srpske institucije na Severu Kosova, ukinuo srpski pravni sistem i predao Mitrovicu Ramusu i Hasimu ‘na tacni’, da im sudi, dokumente izdaje Pristina? Poklonili ste im medjunarodni telefonski pozivni broj, prepustili srpsku mobilnu telefoniju i antene na celom Kosovu, potpisali u Briselu da ZSO nece biti sproveden dok Srbija ne prizna Ahtisaristan – a onda nam slagali kako ste ‘pobedili Siptare u pregovorima’?!
    Ili su ih to ‘zuti’ pobedili, posle 7 godina foliranja lazi i glupiranja?!

  6. Dacicu jel ti je jos tarifa 10000evrica da zaposlis u drzavnoj instituciji osobu znam njih dvoje koje si zaposlio 2014 godine

  7. Pa valjda prvo ustav da se promeni pa narod da se promeni za parlament je vec lako

  8. Ivice pricas da ces u penziju pa treba je zasluziti a nedaj boze ako se promeni vlast da znas da penzioneri nemaju vise politicki imunitet mnogi ce u bajbuk koferce pod misku pa u zabelu

  9. Podrška KOMPROMISNOM razgraničenju (korekcija granica za jednu varoš i par sela) po Briselskom sporazumu i da Srbi koji ostanu na Kosovu dobiju : ZSO i zaštitu pravoslavnih svetinja
    (plus da dobiju 10% udela u svim javnim preduzećima na KiM) ,
    a da Kosovo postane član međunarodnih institucija !
    I vuk sit i ovce na broju !

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Bojan Simišić (Eko straža): Ne mogu nas sve uhapsiti 8

INTERVJU Bojan Simišić (Eko straža): Ne mogu nas sve uhapsiti

Očekuje nas vruća jesen. Pored Eko straže u protestima protiv ekoloških problema (jer nije samo Rio Tinto u fokusu) sada se nalazi već stotina grupa građana. Ne mogu sve uhapsiti, a svako hapšenje samo još više rasplamsava bes građana, poručuje u razgovoru za Danas osnivač i vođa pokreta Eko straža Bojan Simišić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.