Dačić: Beograd ne podstiče sukobe u Crnoj Gori, već mir i dijalog

Ostavite komentar


  1. Tako smo širili mir u Sloveniji,Hrvatskoj,Bosni i Hercegovini,Kosovu,ali su nas oni pogrešno razumeli,mi smo dobri,a oni ništa ne valjaju?

  2. Mir????? Tako sto pustate vase kerove na ambasadu i palite im zastavu! Koji ste vi politicki OTPAD!!! I ti i Vucic! Navijaci!? VI STE NJIHOVE VODJE!!!

  3. Svakako, kontradiktornošću i već tradicionalnom hipokrizijom. Zvanično pušta svetinje SPC „niz vodu“, dok „ispod žita“ organizuje paljenje CG zastave u Beogradu. Jasno je svakom idiotu da je igranka u toku. U čvrstom zagrljaju AV i MĐ, dok orkestrira ZB. Mi gledamo iz prvog reda bez daha, zaboravljajući „Krušik“, „Jovanjicu“, „Olivera Ivanovića“, „Megatrend“, „Savamalu“, „Asomakum“…. Je l’ se neko seća šta bi sa onim „licima interesantnim policiji“ i „atentatom u Jajincima“?

  4. Gde good se Beograda say ovim trecerazrednim fikusima pojavi znajte day se sprema neko zlo…I dalje tvrdim da je Beograda izvor svog zla u ovom delu evrope…Misljenje je samo moje I nije me za to niko platio kao nase trecerazredne politicke prvake I naseg trecerazrednog predesdnika koji she du lje pliva u svojim lazima I obmanama….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.