Došli na vlast zahvaljujući Srbima, a glasaju da se Srbi proglase genocidnim: Dačić o nameri crnogorskih vlasti da glasaju za rezoluciju u UN

Ostavite komentar


  1. Dačiću naš,opet spinuješ.Nisi pročitao kompletnu izjavu pr.Spsjića.Ljufi su predložili dva amandmana na izvornu rezoluciju koji su od suštinske važnosti.Ili si,možda,pročitao pa se praviš nevešt.Nepotrebno.

  2. I ti si došao na vlast zahvaljujući tvom poltronstvu prema Miri i ne silazio sa vlasti 30 god. Zahvaljujući tvom obrazu. Posto vam je dotični lik zaštićen u danasu sumnjam da ćete mi komentar objaviti

  3. da ovakvi ljudí vode neku zemlju pa makar se ona zvala i Srbija. Negiranje genocida je krivicno djelo i ne pomaze pomirenju u regionu. Srbijanska i hrvatska politika u regionu je ojadila sve narode bivse drzave. Uveli su nesto sto je protiv razuma i protiv covjeka. Da u demokratiji svi glasaju etnicki i nikoga nije briga za program stranke i sta ta stranka zeli da napravi za dobrobit svih njenih gradjana. Nas u Bosni i Hercegovini truju i Srbi i Hrvati sa tim bolesnim konceptom etnoancionalizma i etnodemokratije.

  4. Niko ne proglašava srpski narod genocidnim već Miloševićev režim i pojedince koji su onda bili na vlasti. Za one koji ne znaju o kome se tu tačno radi, neka poslušaju ko je sada najglasniji oko ove situacije. Sami se prozivaju. Srpski narod nije ništa uradio već tadašnji režim i pojedinci. Svi imaju imena i prezimena. Vreme je da se i ovde to jasno kaže.

  5. A od kada se to narodi proglašavaju genocid ima?! E sad,što su neki u vrijeme počinjenja nedjela obnašali određene funkcije u strukturama vlasti koja je odgovorna,to je nešto drugo,zar ne A.V?

  6. Koliko sam mogao da isprati m u nezavisnimm medijima nigde se ne donosi rezoluciju protiv SRBIJE I naroda u Srbiji. Ko ovde spinuje…

  7. Sto pre shvatimo da u politici nema prijatelja, samo interesa svoje drzave i svog naroda , za nas ce biti mnogo bolje. Tako i Crnogorci, Grci, Rusi i svi drugi gledaju samo svoj interes i briga ih za Srbe i Srbiju. Svi ste vec dugo u politici imorali bi to uvek da imate na umu, i dzabe kukamo na sve jer oni stite svoje interese.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.