Dačić: Crna Gora zatvaranjem granica samo sebi šteti, građani bi podržali razgraničenje sa Kosovom

Ostavite komentar


  1. Kakvo Razgranicenje? Pa oni nisu normalni… Koji gradjani? Nikada ne bi glasala za tako nesto! A mora referendum biti! Sto se ne bi borili pravnim i politickim putem protiv toga? Naravno da treba da udjemo u EU ali mislim da je cena previsoka! Moji prijatelji iz Hrvatske kazu da im nije mnogo bolje od kad su usli, osim sto su im granice jos otvorenije da mogu da beze…

  2. Znači da se sa priznanjem Kosova privodi kraju i da naši političari imaju problem kako to da objave narodu.Dačić je prvi petao koji to objavljuje

  3. Dacic veruje da bi građani Srbije „sigurno podržali“ predlog o razgraničenju sa Kosovom.(!?) Dobro je da smo , makar i sa nedopustivim zakasnjenjem, obavesteni o „verovanjima“ srpskih politicara koji participiraju u vlasti.

  4. A zasto bi isao u crkvu? Kad ti trebaju glasovi penzionera, onda slavis Tita i pjevas Hej Sloveni, da probudis duh komunizma kod starih, a sad bi kao ministar spoljnih poslova, kao predstavnik Srba isao pod Ostrog da se pomolis i krstis. Nesto mi to ne ide jedno s drugim. I sta se vi
    i Brnabic prije neki dan brinete za crnogorsku ekonomiju i turizam, gledajte sviga posla, niti je ko krenuo za Crnu Goru niti ima zelje i para da ljetuje ove godine. Pobrinite se vi za ova nova zarista koja vam se javljaju, za staracke i studentske domove, izgleda da cete citavo ljeto gasiti koronu, pored vase uspesne borbe. A za Kosovo da ne pricamo, tu ste ga vec ugasili.

  5. Dacicu to sto to nazivas medjunarodnim zajednicom,to su u stvari clanice NATO,a medjunarodne zejednica je mnogo,mnogo siri pojam,nego Vi koji image svu blast ove napacene zemlje uopste nepominjete Ustav RS na Koji ste se zakleli ,a koji Vam je omogucio vrlo ugodan zivot.Nemam sta drugo recipe osim sramota,ovaj casni narod to nije zasluzio.

    1. Svi znate kako ste usfojili taj Ustave i Albanija moze da pise u ustavu da je do Nis-a Albanija ali to samo sto bi stetilo Albaniju nego srbiju isto tako vise vam steti vas taj usfojini ustav jer nemozete ni da napredujete ka EU ni da „povratite“ Kosovo

      1. A sto se tice Kosova to nije nasa briga, to je briga Vladimira Vladimirovica Putina, a bice i vasa.

  6. majstore ti nemas ni najmanje pravo da u moje ime govoris u pogledu na raznagricenje! ne prodajem ja veru za veceru kao ti!

  7. Gospodine ministre,imate ustav drzave Srbije i vi ste obavezni da ga postujete!Ustav jasno kaze da je Kosovo i Metohija sastavni dio Srbije!Tacka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.