Dačić: Diplomate EU govore filozofski kao da su na Tibetu

Ostavite komentar


  1. ,,Sreća,,pa je Dača,, u naciji od,,milja,poznat,, k,o ,,koferče,, ili Kale Je Brdo,,.,,,zaboravio,,da On ,,nije Dalaj Lama, ,u svojim,,minulim radovima,,.Samo se u ovako,uređenoj,, zemlji, mogu naći,,spasioci,, Ovoga Tipa Dva Puta s obzirom na,,meny ,, koji su umeli i jedino,,znali,, da Ponude, a da ga sami NEOKUSAŠE još od,,nesrečno sklopljenih okolnosti,, ,

  2. Zapažanja našeg ministra inostranih dela Ivice Dačića,podseća na govor sindikalnot funkcionera u nekoj fabrici,dok napominje da je govor funkcionera NATO govore "filozofski,kao da su na Tibetu".Ja kao stariji,dao bi mu savet da bi bi bilo bolje da ne priča tako kao da je sa Prigrevice,ili Belog Potoka,"da treba oterati sve strane delegacije,koje se nalaze na Kosovu.Po njemu,treba ostaviti samo oblast srpskih opština,na kojoj bi Srbija imala privilegiju da finansira njihovu delatnost,iako se nalaze u tudjoj državi,pa se neko pita,kako funkcioneri i činovnici na Kosovu primaju duplu platu ?

  3. Ako Ivica Dacic ode na neki kurs stranog jezika i prestane da glumi Baju iz Zitoradje ispred seoske kafane mozda nesto iz diplomatije picne da razumeva.

  4. Diplomate EU i jesu filozofi……Nije niko kriv Srbiji sto njome Vladaju politicki "seljaci" vec 25 godina……

  5. KAMEN OKO VRATA. Samo se naivni mogu cuditi odsustvu osude Hrvatske od strane EU i oni koji se kljukaju informacija od Pinka izvrtaca i slicnih medija. Ako se samo pogledaju mediji u regionu na jeziku koji razumemo videcemo da se oni bez ustezanja ismijavaju Tomi "grobaru" i "ratnim huskacima" Dacicu i Vucicu. Takav stav o njima deli i EU i od njih ocekuje da budu jos kooperativniji. Stoga je lako zakljuciti da se Vucic ne zrtvuje za Srbiju nego je ona zrtva njegove neoprane proslosti.Jednostavno, on je Srbiji kamen oko vrata.

  6. Sve reče Zmaj: "Oduzmi nam i želje i glasa,
    oduzmi nam mudrovanja kleta,
    da Njegovu nameru ne preči,
    da Njegovoj mudrosti ne smeta."
    A mudrost velika, prevelika… Što viša funkcija, veća mudrost…

  7. Evo, drug Dacic dok stoji na braniku Srbije, prosipa svoju filozofiju kao da je iz Srbije!

  8. Eto, ovakav diplomata, kao Ivica Dacic, komentarise diplomate EU.Sramota.Nema ni jedne reci, koja bi se mogla svrstati pod diplomatsku, a drugima drzi lekcije.Gospodine, Dacicu, delujete kao da ste sa Marsa.

  9. Nema tu nikakve filozofije, rumeni, oni nisu zaboravili sta ste radili u proslosti, sto okolnim narodima sto nama u Srbiji.

  10. Nikakvo cudo. Evropskom unijom upravljaju antisrpske birokrate, koje su korumpirane od Soros-CIA mafije, odnosno Bildeberg razbojnika. Njima sluze i domace Soros-CIA podguzne musice, koje osudjuju Srbe i Srbiju za sve i svasta, dok nece reci nista protiv fasisoidnih-proustaskih hrvatskih politicara. Naravno, u tu grupu placenih antisrba spada i "Danas" .

  11. kako mali sloba zna šta sdtrane diplomate pričaju, kad nezna ni jedan strani jezik. on bi hteo da mu se dive, što hopće da podigne spomenik svom uzoru, velikomslobi.

  12. Pa neće valjda da baljezgaju kao jedan bivši portparol nekog SPS-a druga Slobe,ili da daju smešne izjave,prepliću jezikom, u stanju ozbiljnog mamurluka. Možda Dačiću smeta i što diplomate EU nemaju običaj da u autobusu pevaju narodnjake,uz muziku uživo,naravno ! I sad jedan takav lik zahteva od EU da se oglasi ?! E,stvarno jako m.d. !

  13. Ovakvim izjavama, gospodin ministar, sam sebe diskvalifijuje za funkciju koju obavlja. Ocigledno je zalutao u vode diplomatije. Postoji snimak (youtube) njegovog gostovanja na RTS sa Ilirom Dedom, iz koga se jasno vidi, koliko je nesposoban za bilo kakav ozbiljniji razgovor. Takav covek, na takvom mestu, pravi Srbiji ogromnu stetu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.