Dačić: Do sredine februara odluka o zajedničkom izlasku na izbore sa SNS

Ostavite komentar


  1. Ivke …ti si “ solo “ pevac ( kofercici se ne “ dele “ ) pa na “ glasanje “ sam , bez Acinog “ orkestra “ jer imas „tvoj “ provereno uigran , jos od “ Slobinih vremena “ mada je prilicno “ olinjao “ ali mozda ima jos neki“ izgubljeni “ fan “ te tvoje muzike ( ne znaje stranih jezika , mirodjija u svim vladama , kofercici , lupetanja i td … da ne nabrajam do …glasanja )

  2. Prvo kakve predizborne grupacije? Svi vi samostalno izadjizte na izbore a ne kao sns ima 15 nekih stranaka a kao sami izlaze. Svi samostalno pa ko prodje cenzus onda se udruzite gde god hocete!Ni sns ne sme sam jer bi i njemu to okrnjilo procenat a sateliti ni jedan cenzus ne bi presao. Ali pre izbora da se oslobode mediji i da institucije rade svoj posao da ako pravite bugarski voz a pravite da se ne pravi niko lud, odmah da se privedu svi koji to rade i da se oduzmu i sankcionisu svi koji dele bilo sta da bi dobili glas na izborima, da nema duplih birackih spiskova, da nema ucena i pozivanja na dan izbora da se i ti ljudi koji pozivaju odmah privedu!Mnogo mi zaostajemo za demokratski uredjenim zemljama. U ovakvim zemljama diktatori se drze 10 i vise godina na vlasti bas sa pretnjama, ucenama, potplacivanjima, institucije ne rade svoj posao za koji su placeni, medijskim mrakom…a kada to narod bude razumeo i shvatio i kada kaze dosta potplacivanjima, ucenama, bugarskim vozovima…onda tek moze Srbija da se razvija i da gradjanima bude bolje!!

  3. Da ga Rusi „ne guraju“ ovaj ni u jednoj vladi ne bi bio.
    Samostalno da izadje na izbore, tesno bi i cenzus prešao.

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 10

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.