Dačić dočekao Ciprasa

Ostavite komentar


  1. Mora da zna i za „Sirtaki“, iz teksta „Sirtaki je igrala jedna lepa Grkinja“.

  2. Merkelova se konsternirala srpskim pitanjem pa salje svog posilnog, a inace naseg brata Ciprasa.Ovaj grcki neokomunista pokazao je kakav je on levicar. Prvo je zacepio na penzijama 45 odsto-smanjenje. Penzioneri su i onako stari ne moguu mu nista. Bas kao sto i on ne moze nista Merkelovoj, Makronuu, Putinu i Trampu, ali za nase lidere i on je MARKA. Uvek je isto mi ih lepo ugostimo, pocastimo i zamolimo, a oni cim udju u avion svom gazdi kazu ovde skoro vise i da nema sta da se uzme.
    Izem ti takvu diplomatiju, koju umesto ministara spoljnih poslova zastupaju premijeri, ili kao u nasem slucaju predsednik. Ne samo da je nedopustiva koncentracija funkcija, vec se vrlo lako tako koncentrisana moc moze zloupotrebiti u licne svrhe vlastodrzaca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.