Dačić: Dosta sa lažima o priznanju Kosova

Ostavite komentar


    1. Isto bih i ja napisao-kako ovaj čovek ima namernu amneziju …Prijatelju cela la kampanja ti se zasnivala da
      si partija koja je oduvek deo vlasti , konstantno se peres od Tadica a da ti nije bilo njega bio bi na smetlistu istorije kao i svi politicari iz 90 ih pa na ovamo …izadji jednom bez Palme da vidimo tvoju partisku snagu i u vladu SRB ulazis zbog direktive Putina da stitis Ruske interese zato ne s..i vise provaljen si dok ti je živ Palma i ti ces postojati u manjini hvala Bogu!

  1. Lagati bez obraza, lagati sa obrazom debelim kao dzon, lagati kao Ivica… Nema vise!

    1. I to kaze devojka za sve,koji je u istim tim vladama od 2000-te bio,koji je licno odgovoran za priznje lk,pasose,carine,tablice,zatvorio institucije na severu Kosova sa Vucicem ,skolstvo i sudstvo…dao katastarske knjige.

  2. bićeš ti prvi koje ćeš da priznaš kladimo se Drugo i ti si bio u vladi kad kosovo proglasio nezavisnost Treće nije taćno da su te zemlje povukle nezavisnost nije to igraćka danas hoću sutra neću ovo sve mora da zna narod u srbiju i Ćetfrto nije lepo za tebe da ne možeš u rodnji grad da ideš

    1. U rodni grad ne sme da ide?Pa ako je Zitoradja grad onda je i Ivek gradjanin.

      1. Ne, nije Žitorađa već seoce Zrze između Djakovice i Prizrena.
        Inače poznatom po Radonjićkom Jezeru, jednom od najvećoj masovnih grobnica gde je UQK iskasapljene Srbe bacala u vodu. Gde su pre neku godinu pobili čitavu porodicu Srba povratnika. Siguran sam da ni vi i ako ste Albanac u Zrze ne bi smeli ni nos pomolite.

        1. milorade ne lazi, znash novi zakon republike kosova, svako ko pokushava lazima i okali cast oslobodalackom vojskom kosova, on sigurno bitce presekutiran.
          ako uck nesme reci nishta u srbiju, zashto treba dozvoliti cetnickim teroristima u kosovu da shire lazi, mi smo bili zrtve i sami to znate, nego ti daj ispricaj vozdovac, hladnjace, otimanje organa u nish, i kragujevac, to vi pricajte, manitese lazima

          1. @albakos

            Sama cinjenica da nasiljem i kaznjavanjem pokusavate da odbranite tu vasu ‘istinu“ govori kolika je to laz. Da li si cuo za sud u Hagu gde se na svakih nekoliko dana pozivaju ti tvoji „heroji iz uck“ i koji je formiran samo za zlocine Albanaca na Kosovu? Hocete li i njih da sankcionisete jer „sire lazi o uck“? Uglavnom, sada je 2020. godina a ti jos uvek trabunjas tu neku albansku propagandu o „nevinim Albancima“ i „zlim Srbima“. Strasno.

        2. Miodraže, vidite kako se mržnja srpskih magaraca lepo uklapa i „oplemenjuje“ razmišljanje ovog arnauta, koji se javlja pod pseudonimom „Sela“. Uvek su znali da igraju na kartu, ne srpske nesloge već, srpske gluposti. Po tome su, moram priznati, daleko moćniji od nas I što je najveća tragedija, ti srpski magarci nikada i ništa neće shvatiti..

    2. Srbija ne sme da dozvoli da se ikada vrate Tadic ,Djilas a posebno ober mulj Vuk Jeremic.

    1. Pa vi ste ga već priznali, zapad očekuje sada i formano-papiroloski da to uradite i onda ste pušteni niz vodu

  3. Kompromis dali neko zna da objasni sta je to? Albanci hoce priznanje drzave da li neko zna sta hocemo mi,da li da odugovlacimo pregovore u nadi da je vreme na nasoj strani pa sta bude.

    1. E, zini da ti kažem.
      Vučić je pozvao sav Srpski narod i političare za platformu. Niko nije došao.
      Posle je upravo preko Dačića i Vulina izneo podelu i razgraničenje a Albanci iz Preševa i Bujanovaca i razmenu.
      I Tsči je predložio razmenu. NATO preko svojih predstavnika je rekao: „Ne, ne, ne! Ne može razmena već da četri opštine severno od reke Ibar i to Zubin Potok, Severna Mitrovica, Zvečan i Leposavić kao čisto srpske sredine nisu ratovali protiv lokalnih Albanaca i mogu ostati u sastavu Srbije a Albanci su oružanim ustankom OVPBM izgubili pravo kao što je i Srbija izgubila pravo na teritoriju južno od Ibra.“ Tramp, Makron, Boris, Kurc su se složili sa time, Merkelka naravno nije i onda je nastao stampedo i prosto hejsterski napad na svaki kompromis.
      Zato sada nećete dobiti ni jedno slovo od srpske platformrme i biće obznanjena tek posle postizanja čvrstog dogovora sa Albsncima.
      Na referendumu ćemo odlučiti budućnost.

  4. Politicar koji nije u stanju da sklopi prostu recenicu.Ali ovce pocele da nekako iskacu iz tora .E ako je on. ponovo vlast zbogom Srbijo. Banana i koferce%

    1. Tadić, Đilas, Jeremić su posledice 5okt revolucije a to sto priča Obradović verovatno cita „danas“ i sl. medije.

      1. Kad bi se salili mogli bi verovati da i jedan intektualac u Srbiji ozbiljno shvata Dacica i njevovu ulogu u nasim zivotima.On i Ruzic su samo unovcene maskote zalutale u zemlju cuda.Autoriteti kao i Ceda za svje clanove. njihovih porodica.Ps Kiribati traze 5 mil.dolara..idemo AKCIJA

      2. Da nije bilo tog 5.oktobra Srbija danas bi bila na nivou beogradskog pasaluka, sto nije daleko sa ovom vlascu. Kakve veze ima peti oktobar sa time sto je socijalistivcko – radikalska vlast izgubila sve ratove? Pa nije Kosovo otislo u ruke Albanaca posle petog oktobra, vec pre njega. Nema veze ko koje medije cita, da cita one vase umobolne vec bi pola sveta nestalo i ostalo bi samo ono supljoglavih srba poput tebe koji podrzavaju radikale. zato, nemoj da se brukas i pises gluposti, ako je i od radikala, mnogo je….

      3. Dosta više botovi o Tadiću, Đilasu i Jeremiću, oni su za ove „diplomce“ tri u glavu, i pismeni i pametni i nisu kupili svoje diplome.

  5. kupovina vremena je samo u Srbiji naučno nastavna disciplina ,na kojoj ste vi i vaš predsednik poodavno doktorirali..

  6. koferce dosta lazesh srbiju da nisi potpisao nezavisnost republike kosova.
    kumanovo, izgubljeni rat, i vash gadni san velika srbija oterala tu gde danas mislite da je rusija spas.
    pregovore vodite sa republikom kosova, pregovore se vode za medzusobno priznanje i ne ometanje jedan drugom, a sve ostalo. koferce ide na vashu shtetu.
    kosovo je nazavisna ko i sam znash, bijo si u prizrenu sve si video.

  7. On prića nešto u beogradu a realitet sve drugcije na kosovo uvek nešto vratili smo kosovo tamo vratili smo ovamo on povuklo onaj povuklo a nas na kosovo uopšte ne interesuje sve što kažeš ovo tu ima granica tu ima policija tu ima vojska Plus kosovo nije proglasi nezavisnot da prizna srbija naš cilj je ujediniti svi albanci i zato ne treba da prizna ništa srbija

    1. @sela, albakos

      U kom si ti veku? Recitujes tu neke naci frazetine koje nisu ni za kafanu. Osvesti se decace.

      1. Kakav bre nacizam?! Zar ne shvatate da imamo posla sa nečim što je daleko ispod nacizma?! Imamo posla sa nečim što je gore, čak i od ID, koja nas je „prosvećivala“ onim glavosečama u narandžastim odelima. Imamo posla sa ljudima, zalutalim u 21. vek, koji su civilizacijski u prvom stadijumu divljaštva. Na koju i na čiju svest računate?! Ako ikada budete u prilici da Vaš život zavisi od njihove svesti, on neće vredeti „ni lule duvana“. Mnogima, da ne kažem hiljadama oni, koji su na to računali davno se leluja trava na grobu a spomenici porušeni.

  8. Idi begaj Slobo mali!!
    Bar da si naucio da pevas!!
    Dosadio si i bogu i narodu osim onom pocasnom kako se zvase??Krkonjic…Brkonjic..vidim i onog celavog vodis sa sobom onaj sto ima zirafe.
    Kako Ti idu Ta drustvena preduzeca??Utanjilo se??
    Moze li da se zivi od toga??
    Gazda??Ce da ti da funkciju??
    Bar neki ministarcic da budes mora se valja se zar ne??

  9. Ma dobro je de, rekao je šizoje da će da te primi u vladu, šalio se za spas. Inače, ti si KosMet izdao od Slobe preko Tadića do danas. Ako neko ne može da se opere to si ti

  10. Znači vi imate cilj da KiM ostane u Srbiji! Pa ti si na nagovor Zapada otkačio Tadića koji nije hteo ništa da potpies I prišao Vučiću I Nikoliću koji su dogovorili sve sa Zapadom. Gde će ti duša, moj Dačiću Tačiću!

  11. Dacicu, koliko bi bilo uspesnije lobiranje za povlacenje priznanja Kosova kao drzave da je Vuk Jeremic Generalni sekretar
    UN?
    Koliko bi ste mogli zajednickim snagama, za dobro Srbije, da uradite?
    Ali ne, licna sujeta i zavist Predsednika Srbije su to onemogucili. A Vi ste cutali. Da je vodjena kampanja sirom sveta gledajuci interes drzave sve bi danas bilo drugacije.
    Dali ste Vuku podrsku u minut do 12 kada su drugi zapretili da ce to da urade.
    Zato vam se danas ne veruje. Stavili ste vlastiti egoizam ispred interesa Srbije. Na sve ste spremni.

  12. Mora se priznati velika stvar koju je Dacic uradio, a sigurno mu se i priznaje samo sto se ljudi prave malo ludi , neka on nastavi sa ne priznavanjem lazne drzave i sve ce bit OK.

  13. Ovaj besramni čovek prvo treba da vrati ono koferče sa markama, a ne da priča o Kosovu jer je on preneo priču o kosovu iz saveta bezbednosti U.N. u Brisel.

  14. Kada jednog dana odu iz naših života, nadam se pre sudnjeg, ovaj mali će trenirati košarku kod ovog velikog. Posle toga će igrati monopol u kome će cilj bitiosvajanje Kosova, pa ko pre stigne njegovo je.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.