Dačić: Rešenje je u kombinaciji Dejtonskog sporazuma i sporazuma iz Vašingtona

Ostavite komentar


  1. Bilo je interesantno (tuzno) gledati Ivicu kako pokusava spreciti Kesica da do kraja objasni posledice i benefite otvaranja kancelarije DFC u Beogradu. Sad ce Srbija moci da se zaduzuje do mile volje a privrednici uz kolateral ce moci da se zaduzuju uz garancije DFC korporacije. Cestitam. Veliki uspeh politike AV. Kad se otreznimo od mamurluka videcemo rezultate.

  2. Kada grenel kaže držite nas za reč on ustvari šalje poruku: pazite šta radite – držimo vas za reč

  3. O čemu ljudi vi pričate…ovo je situacija kao kada veliki tata svoja dva razmažena i dugo zapuštena usvojena deteta, od kojih je jedno usvojio od kremaljskog trovača, pokušava da pomiri posle velike svađe i obećava im kolače i bombone ako budu dobri i kooperativni. Čim se tata okrene svojoj roďenoj deci eto početka nove tuče i nastavka otvorene mržnje među usvojenicima…tada će tatko na kraju morati da preti bombama a ne bombonima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.