Dačić u Ženevi: Zbog etničke mržnje Kosovo napustilo 210.000 ljudi, nije se vratilo ni dva odsto

Ostavite komentar


  1. Bolje da ćuti – Srbiju bez Kosova je ostala bez 2 000 000 stanovnika prema poslednjem popisu…

  2. A zbog tebe I Milosevica in 1990 te iz Kosovo otsli su pola milliona I nikada vise nisu vratili…

  3. Zbog mrznje politicara prema narodu, napustilo je 1,5 milion ljudi Srbiju zadnjih 20 godina. Ko je tu kriv?

  4. Citat: „Ovako mali broj povratnika na Kosovo i Metohiju je razočaravajući sa aspekta ostvarivanja prava interno raseljenih lica. Po rezoluciji Saveta bezbednosti 1244 UN, to je jedan od glavnih zadataka međunarodnog prisustva i privremenih institucija samouprave na Kosovu i Metohiji, naveo je Dačić u svom govoru u UNHCR.
    Komentar: to je da lazes i da ne pocrvenis. Uzrok napustenja Kosova a i Hrvatske su monstruozna ortodoksna akademsko-religiozna indoktrinacija srba da se ne moze ivljeti u novim, za Srbiju, Srbi u ovim novim drzavama, od rezima u Beogradu su pod ultimatumom: ili SRBSKI ENTITET (PO MODELI BiH) ili put pod nogu.

  5. G.Dacicu,zbog politicke diferencijacije 1990 na ovamo do 1998 kosovo je napustilo 500 000 albanaca,u mome gradu Orahovcu zivelo oko 3000 Srba ,svi od 18 na dalje godina bili su zaposleni a nas Albanaca smo bili 22 000 ni 2% nismo bili zaposleni,potom ne zaboravi g.Dacicu 1999 od marta do juna tvoj sef Milosevic proterao je 800 000 Albanaca oduzimajuci im sva licna dokumenta,misleci da se necemo vratiti,al se mi vratili.i na kraju ovi 210 000 srba sto ti kazes da su otisli i se nisu vratili,pola od nji jer nisu vise od 100 000 otisli,prodalo sve na Kosovu debelim paràma i su ti sad po Bg.Ni.Ns,kg,kr i zive ko lordovi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.