Dačić: Hrvatskoj će biti uručen protest zbog napada na vaterpoliste u Splitu

Ostavite komentar


  1. tako je ti njima za split oni tebi za novi sad i tako igre bez granica već trideset godina, a kriminal cveta i u jednoj i u drugoj
    republjici! legalizovana i laž i pljačka u obe republjiki i pučanstvo i narodi uživaju do besnila!

  2. Očekujem da se javi neko od one srpske, stalno dežurne „svesti i savesti“ i uteši nas sledećom konstatacijom: „Pa, toga ima i kod nas“ ili, neko od onih koji se još uvek nisu izlečili od sindroma zvanog „skojevac“ i ubede nas da se radi o „šačici nacionalista“?! Ovakav varvarizam se, draga gospodo, retko gde može sresti i što pre otvorimo oči i mozgove, kako bismo stvari videli onakve kakve jesu odnosno, u pravom svetlu, to će biti bolje za nas?! Prestaćemo da plačemo za našom „braćom“ i onom divnom „jugom“ i okrenuti se sami sebi. Znam da nmedju nama ima svakakvih ali, ovako čoporativno ponižavanje čoveka, koji je druge nacije i ne može da se odupre rulji, strašno je i neverovatno samoponižavajuće. Sreća je da ovakve džukele nemaju obraza pa se ne mogu postideti. Užasan osećaj…

  3. Kada će više naši političari shvatiti da u Hrvatskoj nije izvršena DENACIFIKACIJA , jer se Tito plašio da se ne otktiju sporatzumi komunista i ustaša još od 1928. i da dotle moramo prekinuti sve odnose gde se ugrožavaju životi srpskih sportista i građana !

    1. A ISTO TAKO SE VIDI DA SU VAM PREDSJEDNICI ZADNJIH GODINA SVE SAMI ANTIFAŠISTI.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 9

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.